Tesettür Abiyeler Hangi Modellerle Göz Dolduruyor?

 

Abiyeler gecenin ışıltısını arttırır

 

Kadınların özel günlerde ve gecelerde tercih ettiği elbiseler abiye modelleridir. Çünkü her kadın özel olmak ister. Bu sebeple markalar ve modacılar tarafından hem açık hem de tesettürlü kadınlar için çeşit çeşit abiye modelleri tasarlanır. Son zamanlarda özellikle tesettür abiye modellerinde tasarlanan kıyafetler oldukça göz doldurmaktadır. Hani denilir ya ışık saçıyorsun diye tıpkı bu tanımlamanın tasdikini yapar niteliktedirler. Ayrıca son zamanlarda dizayn edilen tesettür abiye modelleri açık kadınlara da hitap eden modellere sahip olabilmektedir. Bu ise son derece hoş bir sürpriz olmaktadır. Abiye kıyafetler için oldukça fazla alternatif olduğundan belli başlı modeller hakkında bilgi verebilmek oldukça zor ama yine de öne çıkan bir kaç abiye tesettür modelleri hakkında bilgi verilebilir.

 

Kendini fark ettiren tesettür abiye modelleri

 

Daha öncede belirtildiği gibi şu model zirvede demek mümkün olmayacaktır. Ancak hem gençlerin hem de orta yaş grubu kadınların daha fazla tercih ettiği tesettür abiye tunik modelleri fazlasıyla ilgi görmektedir. Sebebine gelince; özel günlerde giyilebildiği gibi günlük kullanım için de düşünülerek tasarlanmış kıyafetlerdir. Sade, şık ve uzun – kısa tunik modelleriyle özellikle yaz ayları için mükemmel bir kıyafet seçimi olmaktadır. Yeni sezon trendleri arasında da asimetrik kesime sahip olan modeller kesinlikle ilk tercih olmaktadır. Şıklığı kolayca yakalayabilmenin yanında bazı bölgelerdeki ufak tefek kusurları da rahatlıkla gizleyebilmektedir. Kim ne derse desin kadınlar hoşlanmadıkları fiziki yanlarının görülmesini sevmezler.

 

İşte bu sebeple tesettür abiye için asimetrik kesimli olanlar mükemmel bir fırsat oluşturmaktadır. Bu modelin yanında bir de arkadan öne doğru kısalan uzun boy ölçüsüne sahip tesettür abiyeler vardır. Bunlar kumaş pantolon üzerine kombin yapılarak kesinlikle asil görüntünün habercisi olan modeller olmaktadır. Saten kumaş ile farklı renklerde yapılmışlardır. Vitrinlere bakıldığında ilk göze çarpan renkler ise turuncu, sarı ve yeşilin açık tonlarıdır. Sadelikle birlikte bazı modellerde hareketlilik olması için kumaş üzerine dikilen bazı aksesuarlar kullanılmıştır. Mesela yaka kısmında metal parçalar ya da en üst düğmenin üzerinden geçen kumaşa dikilmiş olan bir kolye görüntünün estetiğini daha da arttırmaktadır.

 

Bir cevap yazın