Tesettür Abiyede Yeni Trendler Nelerdir?

 

G.M.Z. Tesettür - Hüma Beli Dantel Detay Elbise KPRS81198 Zümrüt (1)  Tesettür giyim: bayan favori giyimine yön verirken özel giyim olanakları ile birbirinden cazip alternatifler oluşturuyor. Özel günlerde tesettür abiye modelleri günlük hayat içinde tunik etekleri oluşturuyor. Dış giyim seçeneklerinden ferace, pardesü, kap ve kaban gibi modellerle tesettür elbise giyim herkese ve her mekana uygun ilgi çekici modeller sunuyor. Bu dış giyim seçenekleri aynı zamanda özel tesettür elbise tercihleriyle zengin fırsatlar sunuyor. Özel gün ve davetlerde giyilebilecek şık bir tercih olan tesettür abiyeler eşsiz modeller ile özel davetlerde günlerinizi renklendiriyor.

 

Tesettür Abiye Seçenekleri

 

Flok baskılı abiye ile düğünler için özel bir tercih oluşturan birbirinden özel tercihlerle bayanlara özel fırsatlar sunuyor. Kemerli flok abiye elbiseler alternatif bir tercih oluştururken taş detaylı abiye elbiseler de oldukça şık bir seçenek oluşturuyor. Pul işlemeli abiye elbiseler şık ve gösterişli bir tercih seçeneği oluştururken varaklı abiye elbise modelleri yanında işlemeli şifon abiye elbise seçenekleri de önem arz eden bir tercih oluşturuyor. Payetli olan şifon abiye elbise çeşitleri de özel renkleri ile şık bir tercih oluştururken; bir diğer özel tercih olarak da omuz detaylı abiye modelleri öne çıkıyor.

 

Diğer Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye elbiseler zarif giyim tercihi ile uyum gösterirken, payetli şifon,dantel kaplama, boncuk işlemeli şifon, bol etekli ve dantel ayrıntılı abiye gibi modellerin kullanımı oldukça tercih edilirdir. Abiye elbise tercihleriniz, eşarp, şal, ayakkabı, çanta gibi aksesuarlar ile özel tarz ve tercihlerine dönüşüyor. Bunun yanında kuşaklı, pullu, dantelli ,flok baskılı,işlemeli, jakarlı, peplum ve birbirinden farklı çiçek baskılı abiye elbise modelleri özel tasarımları ile bayanlara kibar giyim alternatifleri oluşturuyor.

 

Tesettür giyiminde kadınlara tunik tercihleri ile de özel trendler sunan tesettür modelleri, gündelik giyim için çeşit çeşit özel tunik modelleri oluşturur. Bu tarzlara yakından bakacak olur isek piliseli kadife tunik, cepli salaş tunik, kot tunik, desenli tunik, kolyeli tunik ve pileli tunik gibi özgün giyim tercihleri öne çıkıyor. Birbirinden farklı alternatifler bulunan tesettür giyim tarzında şık ve gösterişli kombinler yapmak artık eskisine oranla çok daha kolaydır.

 

Bir cevap yazın