Tesettür Abiyede Yeni Detaylar

Özel günlerin vazgeçilmezi olan tesettür abiye modellerinde son zamanlarda birçok yenilik meydana gelmiştir. Değişen ve gelişen moda trendleri sayesinde artık abiyeler de bir farklılık kazanmıştır. Sitemize göz attığınızda ise göreceğiniz en önemli değişim bolerolu abiye çeşitlerinin çok fazla tercih edilmesidir. Oldukça dikkat çekici olan bu model çoğu kadın tarafından gönül rahatlığı ile tercih ediliyor.

Bu modelde abiyenin alt kısmına muhteşem bir sadelik hakimdir. Aynı zamanda bolero da tam zıttı tüm ihtişamıyla gözler önüne serilir. Bu abiyenin daha çok bolerosu ile ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Çünkü boleroda muhteşem bir el işçiliği kullanılmıştır. Boncuk ve pullar sayesinde bolero süslenmiştir.

Pul ve Boncuklar İle Çeşitli Desenler

Düğün, nişan gibi organizasyonların vazgeçilmezi haline gelen tesettür abiye çeşitlerinde ön plana çıkan bir diğer detay da pul ve boncuklarla uygulanan birbirinden farklı desenlerdir. Bu desenler kimi zaman belli bir şekilde göze çarpsa da kimi zaman da dağınık biçimde kullanılmıştır. Özellikle de bu pul ve boncuklara elbisenin üst kısmında yer verilir.

Üst kısımda kullanıldığı için de çoğu kez abiyenin bu bölgesi tüm dikkatleri üzerinde toplar. Bu yüzden abiyenin odak noktası üst bölge haline gelir. Üzerinde pul ve boncuk desenleri olan abiyelerin kadınlar tarafından çok fazla tercih edildiğini söyleyebiliriz. Çünkü bu modeller oldukça gösterişli bir yapıya sahiptir.

Broşlu Abiye Modelleri

Kadınların özel günlerinde önemli bir yere sahip olan tesettür abiyeler çeşitli detaylar ile karşımıza çıkıyor. Bu detaylar oldukça gösterişli ve kadınların daha şık görünmesini sağlıyor. Bu detaylar arasında yer alan ve kadınlar tarafından çok fazla tercih edilen modellerden bir tanesi de broşlu abiye modelidir. Bu model belki de en fazla satılanlar arasında yer alıyor.

Boyun bölgesinde kullanılan broş adeta tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Aynı zamanda broşun sağ ve solundan aşağı doğru inen tül detayı da abiyeye belli bir hareketlilik katıyor. Bu modelin kadınlar tarafından bu kadar fazla tercih edilmesinin asıl nedeni de sade ama şık bir görüntüye sahip olmasından kaynaklanıyor.

Bir cevap yazın