Tesettür Abiye’de En Çok Nelere Dikkat Edilir ?

Tesettür abiye de en çok dikkat edilmesi gereken konulardan birisi fiziğe uygun olup olmadığıdır. Bayanlar abiye elbise alırken kendi vücut yapısını bilerek, buna uygun abiye seçmelidir. Sade ve güzel olmak istediğinizde daha rahat modeller seçmelisiniz. Fakat genelde tesettür abiyeler çok gösterişlidir. Gösterişi seven kadınların güzelliğini ortaya çıkarmaktadır. Tesettür abiye gün geçtikçe kendini geliştirerek modaya uygun bir hale gelmiştir.

 

Özel günlerde en şık abiyelerle boy gösteren hanımların tercihi bu nedenle moda selvim olmuştur. Tesettür abiye alırken elbisenin modeline dikkat edilerek ona uygun ayakkabı ve takı kullanmalısınız. Aksesuarlar elbisenizi tamamlamalı ve aykırı olmamalı. Size kombin de kolaylık sağlayan abiyeler her zaman tercihiniz olmalıdır. Moda selvim bu konuda sizlere güzel fırsatlar sunarak abiyede büyülemektedir. Abiyenizi seçerken modelinin sizi rahat ettirmesine büyük önem vermelisiniz. Gün boyu hem şık hem de rahat olmak önemlidir. Bunlara dikkat ederek seçeceğiniz abiyenizden memnun kalacaksınız.

 

 Tesettür abiye‘de renk önemli midir?

 

Abiye elbise ‘de en çok önem verilen rengidir. Zümrüt yeşili ve kırmızı her zaman tercih edilirken, pullu payetli elbiseler de bunu takip ediyor. Pembenin şıklığı ve kırmızının aşkı modanın en beğenilen tarzlarıyla yansıtılmaya çalışılmıştır. Fuşya rengini de seçebilirsiniz. Abiye’ de renk önemlidir. Size yakışan renkleri tercih etmelisiniz.

 

 Abiye elbise alırken her elbise denenmeli midir?

 

Elbisenize karar vermek en zor iş ve en önemli konudur. Her elbiseyi deneyerek seçim yapmak oldukça güçtür. Çünkü birbirinden güzel modeller vardır. Hepsini denemek kafanızı iyice karıştırır ve sonuç olarak abiyenizi seçemeden gününüz biter. Bu nedenle öncelik olarak işe modelleri beğenerek başlamalısınız. Beğendiğiniz modelleri deneyerek istediğiniz modeli bulmak sizin için daha kolay olacaktır.

 

Tesettür abiye ‘de çok fazla seçenek olduğu için işiniz zor. Çünkü her biri birbirinden güzel modeller sizi büyüler. Beğendiğiniz modellere öncelik vermelisiniz. Moda selvim size bütün görselleri sunarak size daha fazla yardımcı olmayı amaçlamıştır. Tesettür abiyenizi en özel yerden seçin. Moda selvim size en güzel abiyeleri sunarak, sizi mutlu etmeyi amaçlamıştır. Abiye seçerken bütün bunları göz önünde bulundurarak en değerli günlerde, en güzel olmayı başarabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın