Tesettür Abiye Tercihleri Nasıl Olmalıdır?

Tesettür abiye modelleri değişen modaya ayak uydurarak her sene hatta her sezon değişime uğramaktadır. Renkleri, kullanılan kumaşın modeli, tarzı, kesimi her sezon değişmektedir. Tesettür abiyeler özel gün ve gecelere uygun olarak tasarlanmaktadır. Simli, pullu, payetli pek çok tesettür abiye modeli bulunmaktadır. Abiye seçerken giyeceğiniz yere uygun bir seçim yapmalısınız. Eğer çok yakın akraba, kardeşinizin düğünü için bir seçim yapacaksanız daha abartılı ve ağır modelleri seçmelisiniz. Ancak şık bir akşam yemeği için daha sade ve şık abiyeleri tercih etmelisiniz. Yani abiye seçimini nerde giyeceğinize göre ve tarzınıza uygun olarak yapmalısınız.

Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye modelleri çok fazla çeşitlidir. Tek renk tesettür abiye bulunduğu gibi aynı zamanda birden fazla rengin bulunduğu abiyelerde mevcuttur. Özellikle son zamanlarda simli abiyeler oldukça ön plandadır. Aynı zamanda balık model tesettür abiyelerde sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Model seçimini mutlaka vücudunuza uygun olarak yapmalısınız. Eğer kalçanız çok fazla belirginse ve kilo sorununuz varsa belden aşağıya doğru hafif açılan Mevlana model abiyeleri tercih etmelisiniz. Kilo ve basen sorunu olan bayanlarda balık model abiyeler kötü durmaktadır. Şifon abiyeler olduğu gibi aynı zamanda saten, keten gibi kumaşlar ile üretilen abiyelerde bulunmaktadır. Elbisenin kumaş türünü de hangi mevsimde kullanacaksanız ona göre bir tercih yapabilirsiniz. Yaz aylarında giyecekseniz şifon gibi ince, terletmeyen kumaşları tercih edebilirsiniz. Kış aylarında kullanmak için bir abiye alacaksanız daha kalın ve üşütmeyen kumaşta abiyeleri tercih etmelisiniz.

Tesettür Abiye Fiyatları

Tesettür abiye fiyatları alınan abiyenin modeline, türüne, kumaşının özelliğine, kalitesine göre değişmektedir. Kaliteli kumaşın kaliteli işçilik ile buluştuğu abiyeler daha fiyatlı iken daha basit kumaş ile üretilen abiyeler ise daha uygundur. Ancak özel günlerinize damga vurmak istiyorsanız mutlaka marka model abiyeleri ve kaliteli kumaş ile üretilen abiye modellerini tercih etmelisiniz. Kaliteli elbiseleri size en uygun fiyatlarla sunan firmaları veya siteleri keşfederek veya site ve firmaların anlık, özel indirimlerini takip ederek uygun ama şık tesettür abiyeler alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın