Tesettür Abiye Şıklığı

Önceleri bayanlar tesettür abiye bulmakta oldukça zorlanırlardı. Fakat günümüzde o kadar çok fazla model ve desen var ki artık tesettür abiye edinmek oldukça kolay. Tesettür abiye seçerken bedeninize uygun ve rahat olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu sayede üzerinizdeyken kendinizi rahatsız hissetmezsiniz.

Tesettür Abiye Renkleri

Pek çok renkte tesettür abiye modelleri bulunmaktadır. Abiye modelinizin dikkat çekmesi için rengi oldukça önemlidir. Bu sebeple tesettür abiye rengi seçerken oldukça dikkatli olmanız ve teninize uygun bir renk olmasına dikkat etmeniz gereklidir.

Tesettür abiyelerde daha canlı renkler tercih edilmektedir. Fakat dilerseniz pastel tonlarda abiyeler bulmakta mümkündür.

Klasik Abiye Modelleri

Ben dikkat çekmek istemiyorum diyorsanız klasik abiye modellerini de tercih edebilirsiniz. Klasik abiyelerin modası asla geçmez. Aldığınız abiyeyi birden fazla kez de kullanabilirsiniz. Bunun yanında klasik tarz abiyeler özellikle resmi davetler için oldukça uygundur.

Birbirinden Şık Abiye Modelleri

Tesettür abiye de dantel detayları da oldukça fazla kullanılmaktadır. Dantelin zarif görünüşü abiyeye oldukça farklı bir tarz katmaktadır. Dantelin modası asla geçmez. Özellikle kol ve yakalarda çok fazla dantel detayı kullanılmaktadır.

Danteller görünüş itibari ile zarif oldukları için her kumaşa çok kolay bir şekilde uyum sağlayabilirler. Şıklığınızla insanları büyülemek istiyorsanız dantelli abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Son zamanlarda özellikle İspanyol kol denilen salaş kol detayları da oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu modellerde oldukça fazla tercih edilen modeller arasındadır. Dilerseniz bu tarz modelleri de tercih edebilirsiniz.

Birbirinden şık ve güzel abiye modelleri arasında dilediğinizi seçmek oldukça zor olmaktadır. Abiyeler özel günlerde giyilen kıyafetler olduğu için tercih yapmak biraz daha uzun sürmektedir. Abiye kıyafet seçerken tercihlerinize ve zevkinize uygun modellere bakmak işinizi daha kolay bir hale getirir.

Abiye seçerken istediğiniz renk ve modeldeki abiyelere bakarak işinizi daha da kısaltmış olursunuz. Abiyenize uygun şal ve ayakkabı seçmek de oldukça önemlidir. Seçeceğiniz ayakkabı ve şalın abiyeniz ile uyumlu olması ve renk tonlamasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Seçmiş olduğunuz abiyelerin şıklığı ile mücevhere bile gerek duymadan dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bunun için tarzınıza uygun abiyeyi bulmanız yeterli olacaktır.

 

Bir cevap yazın