Tesettür Abiye Şıklığı Modaselvim’de

Özel gün ve gecelere hazırlanırken ilk akla gelen yapılacak abiye seçimidir. Söz, nişan, kına geceleri, doğum günleri, özel davetler için abiye elbiseler vazgeçilmezdir. Tesettür abiye modelleri birbirinden şık ve renkli.

 

 Şal Kombinli Şifon Abiye Modelleri

 

En sık tercih edilen modellerden bir tanesidir. Şal ile zenginleştirilmiş tesettür abiye modelleri oldukça şık ve gösterişli.

 

 Güpürü Taşlı Abiye Modelleri

 

Tesettür abiye elbisenin güpür bölümüne işlenmiş taşlar abiye elbiseye hareketlilik getiriyor.

 

 Balık Abiye Modelleri

 

Yıllardır popülerliğini yitirmemiş balık abiye modelleri tesettür abiyelerde en beğenilen modeller arasında yer alıyor. Omuz bölümü işlemeli tesettür balık abiyeler ve ceket görünümlü tesettür abiyeler modellerden sadece bir kaçı.

 

 Şifon Pelerinli Abiye Tulum

 

Tulum abiye modelleri uzun zamandır bayanların gözdelerinden. Tesettür modellerde tulum abiyeler göz alıcı.

 

 Dantel Tesettür Abiye Modelleri

 

Dantel detaylar abiyelerin vazgeçilmez şıklığıdır. Dantelin zarafetini tesettür abiyeler taşıyor. Birbirinden farklı dantel işlemeleri tesettür abiyeleri süslüyor. Dantel detaylar üzerinde taş işlemeli modelleri de beğenilenler arasında.

 

 Şifon Kuyruklu Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye elbiselerin gösterişi olan modellerinden bir tanesi de kuyruklu abiyelerdir. Şifondan kuyruk tesettür abiye modellerine farklı bir şıklık katıyor.

 

 Tül Etekli Tesettür Abiye Modelleri

 

Tüller abiye elbiselere en çok yakışan detaylar demek yanlış olmaz. Tül etekler, tesettür abiyelere oldukça yakışıyor.

 

 Çift Renkli Pul Payetli Abiye Modelleri

 

Abiyeler elbiselerde tek renk klişesini kıran çift renkli tesettür abiye modelleri göz alıcı. Farklı iki renk ile kombinlenmiş ve pul payet detayları dikkat çeken bu modeller dikkat çekiyor.

 

 Kolları Pelerin Şifon Abiye Modelleri

 

Pelerinin kollarda kullanılması abiye elbiseye farklı bir soluk getiriyor. Ayrıca, şifon kumaş kullanılması abiye elbiseye ayrı bir şıklık katıyor.

 

 Seyyar Hırkalı Abiye Modelleri

 

Farklı bir abiye modeli arayanlar için harika bir abiye modelidir. Seyyar hırka, istenildiğinde giyilebilir istenildiğinde çıkarılabilir olmasıyla tesettür abiyelerde kullanışlı, güzel bir model.

 

 Payetli Şifon Abiye Modelleri

 

Payet, abiye elbiseleri hareketlendiren detaylardan biri. Şifon tesettür abiye üzerine payet işlemeleri en sık tercih edilen modeller arasında.

 

 Çiçek Varaklı Şifon Abiye Modelleri

 

Omuz ve bel bölgesindeki çiçek varakları tesettür abiyeler de farklı ve özel bir detay.

 

Bir cevap yazın