Tesettür Abiye Seçimi Ve Abiye Özellikleri

Abiye elbiseler özel günlerde mutlaka aranan ve özen gösterilen kıyafetlerdir. Özel günlerin kişiye daha özel olduğunu hissettiren, abiye kıyafetin içinde kadının kendini daha güzel ve hoş hissettiği elbiselerdir. Bir tesettürlü hanım kapalı giyinse de, gittiği davetlerde veya mekanlarda şık olmak isteyecektir. Bu giyinmenin doğasında bulunmaktadır.

 

 Abiye Elbise Seçerken Öncelikler Nelerdir?

 

Seçilecek her abiye her kişide aynı etkiyi yaratmayabilir. Kişinin vücut yapısı, kişinin duruşu, ten rengi, kullanılan kumaş türü, modeli, giyilecek yer ile ilgili olarak seçilen tesettür abiye her kadında farklı durabilmektedir. Her tipe ve bedene uygun her çeşitte abiye elbise modelleri mevcuttur. Yaz boyu rahat edilecek uzun elbise modelleri de günlük giyimler için uygundur. Klasik modellerden yola çıkarak abiyeler bir adım ileri taşınmış durumdadır. Online tesettür giyim mağazasında rahatlıkla kredi kartı ile alışveriş yapıp ürünlere istek ve gereksiniminiz doğrultusunda sahip olabilirsiniz. Güvenli alışverişin ve geniş ürün yelpazesinin yer aldığı sitede her ürün vardır.

 

 Abiye Elbisede Kumaş Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Kumaş seçiminde dikkat edilmesi gereken nokta kumaşın ince ve çok esnek, salaş olmamasıdır. Kilolu bayanlar bedenlerinde bulunan kusurları ince kumaş, atlas kumaş gibi kumaşlar ile örtemezler. Bu ince kumaşlar fazla kiloları ve vücut hatlarını belli eder. Bir de fırfır detaylı tesettür abiye tasarımları fırfır kullanılan bölgelerin daha dikkat çekici olmasını sağlamaktadır. Kilolu olanların fazla fırfırlı modelleri kullanmamasına dikkat edilmelidir. Aksi halde daha kilolu görünebilir. Kilolu bayanlar da elbette dar kıyafet giyebilir, ancak üzerine tül veya şifon bir üst alarak çok güzel ikili bir uyum yakalanabilir.

 

 Tesettür Abiye Yerine Ferace

 

Kış giyiminin önemli parçalarından biri feracelerdir. Pek çok renk ve beden seçeneğiyle piyasada müşterilere sunulmaktadır. Uzunluk, kalite, kumaş gibi konularda da bu ürünlerde farklılıklar söz konusudur. Ferace deyince akla basmakalıp modeller gelmemelidir. Çünkü birçok insan günümüzde kıyafetlerinin üstüne ferace almaktadır. Önden fermuarlı, düğmeli gibi model çeşitliliği müşterilere sunulmaktadır. Modern ve farklı çizgilerde üretilen feraceler mevcuttur.

 

 Tasarım Ürünler

 

Herkes giyimlerinde farklılık yaratmayı sevmekte olup bu farklılık tasarım ürün kullanarak, alışılagelmiş dışında kombinler yaparak sağlanabilmektedir. Daha çok tesettür giyime hitap eden ürün çeşitlerini ve nasıl kombin yapılabileceği hakkında bilgi edinmek için modaselvim.com adresindeki tesettür abiye ve diğer kategoriler incelenebilir.

 

Bir cevap yazın