Tesettür Abiye Seçimi Nasıl Yapılır?

 

AYŞE MELEK TASARIM - Eteği Tarlatanlı Abiye Elbise ASM1087 Siyah (1)Tesettür abiye seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı kurallar vardır. Vücut yapısı, kumaş yapısı ve kalite yapısı oldukça önemlidir. Abiye seçimlerinde vücut biçimine uygun modeller seçilmelidir. Seçilen modeller potluk ve daha kilolu gösteren modellerden seçilmemelidir. Bu yanlış seçimler düğünlerde şık ve güzel görünmek yerine potluk ve kilolu göstererek olumsuz sonuçlar yaratmaktadır. Zarif bayanlar abiye seçimi yaparken, ten uyumu ve vücut yapısına bağlı kalmaktadır.

 

İnce belli ve zayıf hanımlar, daha düz ve dar modeller tercih etmektedirler. Abiyeleri balık modelinde tercih ederek, vücut yapısına uyum sağlayan modeller ile şıklık ve zarifliği ön plana çıkarmaktadır. Abiye seçiminde kilo olarak daha fazla oranlara sahip olan tesettürlü hanımlara eteklik kısımları belden genişleyen modeller tercih ederek, hem daha zarif görünerek hem de daha uzun boylu görünerek seçimlerine dikkat etmektedirler.

 

 Abiye seçerken

Abiye seçerken diğer önemli hususlardan bir tanesi de kalite ve kumaş özelliğidir. Kullanışlı rahat ve yapışmayan kumaşlar tercih edilmektedir. Kaliteli modeller tercih edilerek, daha şık ve zarif görünümler elde edilmektedir. Zariflik ve şıklık için özel kumaşlar ve modeller tercih edilmektedir. Kaliteli abiyeler tercih edilmekte, daha canlı ve güzel renkler kullanılmaktadır.

 

 Abiye modelleri

Tesettür abiye seçimi yapılırken modeller de çok önemli bir yere sahiptir. Yenilenen modeller, moda siteleri ve trend abiye modelleri ile seçimler oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır. Site içindeki en yeni ve gösterişli modellerle en yeni ve en trend abiye modellerine sahip olunabilmektedir. Abiye seçimlerindeki alternatifi seçimleri ile birbirinden şık ve birbirinden kaliteli ürünlere yer verilmektedir.

 

Abiyeler renk ve modellerin seçimi ile kapsamlı bir yelpazeye sahip olmaktadır. Birbirinden şık abiye modelleri ile sitede her vücut yapısına uygun, kaliteli ve rahat abiyeleri sahip olabilirsiniz. Kaliteli abiyeler çok uygun ve ideal fiyatlar ile listelenmiş olup, renk model ve kalite özelliği çerçevesinde bütünleştirilmiştir. Abiyeler son derece modern çizgilerle sitede yerini almış olup, sezona uygun, kaliteli ve şık abiyeler sitede yerini almıştır. İdeal abiye seçimleri ile tesettür abiyelerin seçimlerinde dikkat edilecek hususları da önem verilerek model çizgisi düzenlemiştir.

 

Bir cevap yazın