Tesettür Abiye Nerelerde Giyilir?

tesettür abiyeGöz alıcı renklere sahip olan tesettür abiye modelleri, farklı tasarım seçenekleriyle bayanların ilgisini çekmeyi başarır. Davetin teması, yeri ve saati dikkate alınarak seçilecek kıyafetler, uygun ayakkabı ve çantalarla kombinlenebilir. Satenden şifona, tülden kadifeye kadar geniş bir kumaş seçeneğine sahip elbiselerde güncel moda trendlerine uygun tercihler yapılarak mekânın en şık kişisi olunabilir.

 

 Abiye Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Abiye kıyafet seçilirken en önemli unsur kumaş tercihidir. Gidilecek mekânla uyumlu renk, desen, kesim veya kumaşlar elbisenin modeli kadar önemli detaylardır. Hem gündüz hem de geç saatlerde verilen davetler için en ideal kumaşlar arasında krep ve mat dokular sayılabilir. Sade desenler abartıya kaçmayacak kesimler ve hareket kısıtlaması yaratmayacak modellerde tercih edilebilir. Belden dökümlü kesimler, krep kumaşlar ve yaratıcı tasarımlarda kullanılabilir.

 

Kıyafetinin son derece özel olmasını isteyenler işlemeli kumaşlar veya tül kaplamalardan yana tercihte bulunabilirler. Özel davetlerde veya düğünlerde iki renkten oluşan takımlar daha şık bir görüntü için ideal seçenektir. Abiyelerle kullanılacak ayakkabı seçimi sadece rahatlığın değil aynı zamanda şıklığın da temsilcisi olacaktır.

 

 Kıyafeti Tamamlayan Ayakkabılar

 

Kadınlar için ayakkabı dendiğinde akan sular durur. Şıklığın olduğu kadar tarzın da temsilcisi olan ayakkabılar; ayak sağlığı, ayakkabının kaç saat kullanılacağı ve elbise seçimine uygun olarak belirlenir. Farklı tasarım ve kumaşa sahip olan tesettür abiye modelleri, özel üretilerek elbisenin kumaşıyla hazırlatılabilir. Özel günler için çok kullanılan bu yöntemle göz alıcı bir bütünlük yakalanabilir.

 

Seçilen kıyafetin şıklığını tamamlayan ayakkabı modelleri aynı zamanda duruşu da etkisi altına alır. Farklı kombinlerle kullanılacak değişik topuk yapıları, özel günlerde zevke uygun olarak seçilebilir. Modacı veya marka tercihine göre değişen stiller, günlük hayatın bir yansıması olarak gün boyu şıklığı yakalamak isteyenler tarafından ilgi görür. Kabarık etekler ve iki parçadan oluşan takımlar iş hayatında rahatlık ve şıklığı aynı anda yakalamak isteyenlerin ilk tercihi olarak düşünülebilir.

 

Çarpıcı tesettür abiye modelleri yerine sade tercihlerde bulunanlar, kullanacakları aksesuarlarla farklılığı yakalayabilirler. Klasik ya da gösterişli olan aksesuarlarla uyum içinde bağlanacak eşarplar ise tesettür giyimin vazgeçilmezleri arasında her zamanki önemini korumayı başarır.

 

Bir cevap yazın