Tesettür Abiye Nasıl Seçilmelidir?

 

Yaz yaklaştıkça birçok kadın düğün ve mezuniyet gibi özel davetler için abiye telaşına girmektedir. Moda her geçen gün gelişmekte ve değişmektedir. Abiye modellerinde de yeni modeller satışa sunulmuştur. Yeni sezonda farklı görünmek isteyen kadınlar için çok daha farklı renkler ve kumaşlarda tesettür abiye modelleri tasarlanmıştır. Tesettürlü kadınlar için abiye seçimi kadar önemli olan şey eşarp ve aksesuar seçimidir. Tesettür abiyeler doğru aksesuarlarla kombin yapıldığında stil görünmek ve gecenin yıldızı olmak hiç de zor olmayacaktır.

 

2017 tesettür abiye modası

 

Yeni sezonun en öne çıkan özelliği sade ve zarif tesettür abiye modelleridir. Doğal ve sade olan abiye modelleri doğru aksesuarlarla desteklendiğinde kişinin stil görünmesine yardımcı olur. Yeni sezon tesettür abiyelerde parıltılarda mevcut. Biraz daha dikkat çekmek ve farklı görünmek isteyen kadınların ilk tercihi bu tarz abiyelerden yana olmaktadır. Yeni sezonun en öne çıkan renkleri zümrüt yeşili ve pudra rengi olmuştur.

 

Pudra rengi, işlemeli tesettür abiye modelleri daha çok genç kızlar tarafından mezuniyet için tercih edilmektedir. Şifon kumaştan yapılan bu tarz abiyeler abartıya kaçmadan şık olmak isteyenlerin ilk tercihlerindendir. Zümrüt yeşili veya siyah abiye modelleri ise düğün, nişan gibi özel günler için tercih edilmektedir. Tesettür abiye seçiminde kişinin yaşı, tarzı gibi birçok faktör etkili olmaktadır. Önemli olan şey kişinin beden tipine en uygun ve kendine en yakışan abiyeyi satın almasıdır.

 

 En çok tercih edilen abiye modelleri

 

Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği abiyelerin başında siyah abiyeler gelmektedir. Siyah, her sezonun vazgeçilmez rengidir. Zayıf göstermesi sebebiyle kadınlar tarafından en çok talep gören abiyelerde siyah renktedir. Siyah abiyelerde düz tercihlere kaçılmamalıdır. Biraz daha farklı görünmek için parıltılı abiyelere yönelmek doğru olacaktır. Dantel kullanılan abiyeler sezonun en öne çıkan modellerindendir.

 

Eğer siyah bir abiye tercih edilecek ise bu tarz hareketli kumaşlar seçilmesi kişiyi klasiklikten uzaklaştırarak daha tarz görünmesini sağlayacaktır. Siyah abiye tercihlerinde eşarp seçimi de kişinin tamamen farklı görünmesini sağlayabilir. Daha farklı bir renkte seçilecek olan eşarp veya şal sade olan abiyenin hareket kazanmasına yardımcı olacaktır.

 

Bir cevap yazın