Tesettür Abiye Nasıl Olmalıdır?

 

Y.G.S - Üst Bedeni Dantelli Balık Abiye YGS5042 Laci (1)Tesettür Abiye Nedir?

Bayanlar için abiyeler oldukça önemlidir. Genellikle de nişan, düğün veya özel davetler de tercih edilen tesettür abiye modelleri oldukça şık bir kıyafet olarak üretilmektedir. Tesettür abiyeler genellikle boydan yani ayağa kadar uzun saten elbiseler olmaktadır. Tesettür abiyeler de renk ve modeller oldukça çeşitlenmiştir. Önceleri tesettür kıyafeti bulmak da zorluk çeken bayanlar günümüz de artan talep ve rekabet neticesinde aradıkları her ürünü bulabilmektedirler. Bunlardan en çok payı da tesettür abiye almıştır.

 

Tesettür Abiye Nasıl Olmalıdır?

 

Bunu belirleyecek ilk adım tabi ki öncelikle tarzınız ve zevkinizdir. Ancak bütün kıyafetlerde olduğu gibi tesettür abiye seçiminde çok dar veya çok bol tercih etmemelisiniz. Dar kıyafet kötü görüntü oluşturacağı gibi içinde kendinizi rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bu durumda bütün geceniz mahvolabilir. Dar kıyafet tercih etmemek sadece tesettür adına değil her türlü kıyafet için geçerlidir. İçinde rahat hareket edilebilecek kadar darlıkta olmalıdır. Bu bir pantolon veya etek için de geçerlidir. Şık bir abiye alabilmek için üzerindeki işleme ve kullanılan aksesuarlar da önemlidir. Abiye de renk çok önemlidir aynı zamanda abiyeyi kullanacağınız yer de bir o kadar önemlidir. Mesela siyah renk bir abiye düğün için çok uygun olmaz. Ancak özel bir davet için çok şık durabilir.

 

Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri Nasıldır?

 

Aslında hiçbir sezon önemini kaybetmeyen renk siyahtır. Modacılar siyah rengi her daim kullanmaktadırlar. Bazen tek renk siyah bir abiye üzerinde kol ucu ve boğaz kısmına, boncuk süsleme veya dantel ile renklendirmektedirler. Bazen de siyah renk ve yanında farklı bir renk kullanarak abiye tasarımı yapmaktadırlar. Bazen ise farklı renklerle üretilen bir abiyenin içerisin de ufak da olsa siyah renk bulunabilir. Sezonun en trend abiye modelleri arasından tercih yaparken zorlanabilirsiniz.

 

Yeni sezon abiye modellerinde daha çok saten, kadife veya düz kumaş kullanılmıştır. Tesettür abiye almaya karar verdiyseniz eğer öncelikle renk belirlemelisiniz. Daha sonra ise model hakkında fikir sahibi olmak için farklı sitelerin modellerini inceleyebilirsiniz. Size uygun en şık ve zarif modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın