Tesettür Abiye Nasıl Kombinlenir

Yakın çevrenizden birinin, ailenizden bir kişinin ya da arkadaş ortamından Birinin düğünü, nişanı, kınası ya da özel bir günü varsa ve davetliyseniz şık ve güzel bir abiye giyebilirsiniz. Ancak tesettür abiyenin güzelliği, şıklığı ve rahatlığı kadar nasıl kombinlendiğide çok önemlidir. Doğru ve uyumlu bir şekilde kombinlerseniz çok şık olabilirsiniz. Kombindeki parçaların uyumu kadar reklerin uyumu da çok önemlidir. Renkler ve parçalar birbirine uyumalı, alakası şeyler tercih edilmemelidir. Peki doğru bir şekilde tesettür abiye nasıl kombinlenir? İşte, sorunun cevabı

Şal Tercihi

Kombinin en önemli parçalardan biri de şal tercihidir. Şal ne kadar uyumlu ve güzel olursa kombininizde o kadar uyumlu ve güzel olacaktır. Genellikle abiye kombinlerin üstüne şifon şal tercih edilir. buradaki önemli nokta seçeceğiniz şal ve abiyenin hem kumaşının hem de renginin uyumlu olmasıdır. Böylece uyumlu ve birbirini tamamlayıcı bir kombin elde etmiş olacaksınız. Seçtiğiniz tesettür abiye ile uygun şal seçmelisiniz. Böylece hem birbiriyle uyumlu hem de birbirini tamamlamış bir kombin olacaktır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Çanta Tercihi

Çanta almak zorunda değilsiniz. Ama eğer kombinim daha tamamlanmış görünsün diyorsanız ve çantanı içerisine telefonunuzu paranızı ya da özel eşyalarınızı koyacaksınız yanınızda şık bir çanta alabilirsiniz. Buradaki önemli nokta seçeceğiniz çantanın hem ayakkabı ile hem de abiye ile birbirine uyması ve tamamlamasıdır. Böylece güzel bir kombin elde edebilirsiniz. Eğer abiye ve ayakkabınız süslü ise Seçtiğiniz çanta sade olmalı, eğer Seçtiğiniz abiye ve ayakkabı sade ise Seçtiğiniz çanta süslü ve ön plana çıkan bir çanta olabilir.

​​​​​Ayakkabı Tercihi

Kombininizdeki bir diğer önemli parçada ayakkabıdır. Çünkü hem kombininizi tamamlayacak hem de sizi şık gösterecektir. İster açık olun isterseniz de tesettürlü olun genellikle abiye ile yapılan kombinlerin altına topuklu ayakkabı ya da abiye stiletto tercih edilir. Ama eğer siz şıklıktan önce rahatlığı tercih ediyorsanız ve rahat olmak istiyorsanız spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Ama eğer şık olmak istiyorsanız güzel bir stiletto ya da kombinize ve seçtiğiniz parçalara uyacak güzel ve şık bir topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Böylece güzel bir kombin elde etmiş olursunuz.

 

Bir cevap yazın