Tesettür Abiye Modellerinde Sezonun Öne Çıkan Yenilikleri

tesettür abiyeAbiye kıyafetler kadınların güzelliklerini daha da ön plana çıkartmalarına yardımcı olan ve özel davetlerde gecenin yıldızı olmalarını sağlayan parçalardır. Günlük giyimde olduğu gibi tesettür abiye kıyafetlerde de her sezon çeşitli değişiklikler meydana gelmekte ve trendler yenilenmektedir. Yeni sezonda tesettür abiyeler de öne çıkan yenilikler ve yeni sezonun moda trendleri şunlardır:

 

 – Balık Kesim Modeller

 

Yeni sezonun tesettür abiye modellerine baktığımızda balık kesin abiye elbiselerin revaçta olduğunu görüyoruz. Farklı kumaşlarla hazırlanmış balık kesim elbiseler arasında kendinize en uygun olanını rahatlıkla seçebilir, tarzınızı yansıtan görünüme sahip olabilirsiniz. Yeni sezonda aynı zamanda volanlı abiyeler de oldukça popüler. Balık kesim elbise tercih etmek istemeyen kadınlar volanlı modellere yönelebilir. Ancak kabarık etekler ve tarlatan kullanılan modeller ne yazık ki yeni sezonda trend görünümler arasında yer almıyor. Tesettür abiye seçimlerinde balık kesim modeller arasından bedeninize en uygun seçimleri gerçekleştirmek, trend bir görünüm için doğru tercih olacaktır.

 

 – Lazer Kesim Trendi

 

Yeni sezon abiye modellerinde lazer kesimlerle oluşturulmuş desenlerin oldukça popüler ve göz kamaştırıcı olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Özellikle belde ve kol detaylarında kullanılan lazer kesimli desenler, yeni sezonda tesettür abiye elbiselerin favorileri arasında bulunuyor. Özellikle düz renk abiyelere hareket katmak için büyük yardım sağlayan lazer kesim detaylar sayesinde sıradan görünümleri hareketlendirebilir, abiye şıklığını istediğiniz seviyeye taşıyabilirsiniz.

 

 – İşlemeler ve Diğer Detaylar

 

Abiye elbiselerde yeni sezonda popüler olan diğer moda trendleri ise işlemeler ve payet detayları gibi ışıltılı unsurlardan oluşuyor. Balık kesim abiye elbiseler üzerinde kullanılan işleme ve payet detaylarıyla sezonun en trend abiye görüntüsünü elde edebilirsiniz. İşlemeler ve payet gibi unsurlar romantik bir görünümü size sunarken, aynı zamanda abiye görünümünün de en büyük destekçisi ve yardımcısıdır. İşleme ve payet ışıltıları sayesinde yoğun aksesuar kullanımına gerek kalmadan istediğiniz şıklığı oluşturabilir, ışığınızı yansıtabilirsiniz.

 

Abiye kombinlerinde kullanacağınız ayakkabı ve çanta detaylarında elbiselerin özellikleri göre seçimler yapılmalıdır. Düz renk elbiselerde ışıltılı ve parlak detaylarda ayakkabı ve çanta rahatlıkla tercih edilebilir. Detayları ön planda olan elbiseler de ise ayakkabı ve çanta konusunda sade seçimler yapmak daha doğru olacaktır.

 

Bir cevap yazın