Tesettür Abiye Modelleri Modaselvim 2018-2019

tesettür abiyeTesettürlü bayanlar için günlük yaşamlarındaki kıyafet tercihi nasıl zorsa özel gün ve geceler de giyecekleri kıyafet tercihleri de oldukça zordur. Bunun sebebi de yine normal zamanlarda kendilerine uygun kıyafet bulamadıklarından kaynaklıdır. Son zamanlarda istek ve taleplere göre üretilen kıyafet çeşitleri ve bunlara kolaylıkla ulaşabilmeleri tesettürlü bayanlar içinde büyük kolaylık olmuştur. Sadece günlük kıyafet değil tesettür abiye modelleri için de geçmiş yıllara nazaran oldukça fazla model, renk ve çeşit üretilmeye başlanmıştır.

 

 Tesettürlü Bayanlara Özel Abiye Modelleri

 

2018 yılı sonbahar ve kuş mevsiminin gelmesi ile birlikte yeni sezon tesettür abiye modelleri de piyasaya tanıtılmış ve tesettürlü bayanların beğenilerine sunulmuştur. Hazırlanan tesettür abiye modelleri genel olarak uzun kumaş üzerine yoğun pul payet işlemeli, kol kısımları ve etek kısımları elbise üzerindeki işlemeler ile uyumlu şekilde işlemeli olarak gözümüze çarpıyor. Bu tip abiye modeller tesettürlü bayanların oldukça rahat kullandıkları modeller olup giydiklerinde hem de rahat ettikleri modeller arasında da yer almaktadır. Renk yelpazesi olarak hemen tüm renklerden üretilen abiye modelleri için birebir uygun renklerde şallar ve eşarplar da üretilmektedir. Uzunluk olarak kuyruklu, bilekte, tam boy olarak üretilen tesettür abiye modelleri tesettürlü bayanların özel gün ve gecelerde tam bir kurtarıcısıdır.

 

 Tesettürlü Bayanlar İçin Alternatif Abiye Modelleri

 

Tesettürlü bayanlar özel günlerinde kullandıkları abiyeler için özellikle titizlenirler. Bunun sebebi hem şık hem de rahat olmak istemeleridir. Bunun yanı sıra aynı zamanda farklı tarzda kıyafet tercih ederek kendilerini diğer bayanlardan farklı kılmak isterler. Tesettürlü bayanlar için alternatif abiye modelleri olarak iki parça üretilen abiye modellerini söyleyebiliriz. Bu modeller etek ceket, pantolon tunik, ya da birbirini tamamlayan uzun gömlek modellerinin kombinlenmesi ile oluşturulmaktadır. Bu kombinleri tamamlamak için seçmiş olduğunuz kıyafetin rengine uygun eşarp ya da şal tercih edilmelidir. Yine bu parçalar ile uyumlu çanta ve ayakkabı seçilerek kombin tamamlanmalıdır. Bu şekilde yapılarak bir bütünlük oluşturulabilir ve göze hitap ederken kendimizi de güzel ve şık hissedebiliriz. Ayrıca elbise ya da kıyafet renginize zıt olarak tercih edeceğiniz eşarp, çanta ve ayakkabı renkleri kombininize farklı bir uyum katacaktır.

Bir cevap yazın