Tesettür Abiye Kombinleri

Modaselvim ABİYE Pul Payetli Tül Tesettür Abiye ASM2205 Gül KurusuTesettür modasının vazgeçilmez parçalarından biri olan abiye modeller bol bol tercih edilenler arasında yer almaktadır. Birbirinden farklı renk ve desen çeşitleri arasından seçeceğiniz tesettür abiye kıyafetler ile gözde kombinler yapabilirsiniz.

 

Tesettür Abiye Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Sadece tesettür için değil genel olarak dikkat edilmesi gereken en önemli detay parçaların birbiri ile uyum içerisinde olmasıdır. Desenli kıyafetler ile desenli başörtüleri tercih etmek göz yormasına sebep olacaktır. Birbirinden bol çeşitli kapalı abiye modelleri için modaselvim.com internet adresini ziyaret etmeyi unutmayın. Her mevsim tarz ürünler ile birbirinden şık kombinler yaparak davetlerinize katılabilirsiniz.

 

Tesettür Abiye Kombin Önerileri

 

Özellikle yaz mevsiminde yoğunluk olan düğün sezonlarında çok fazla abiye tercih edilmektedir. Yeni modeller arasında gipür işlemeli tül elbiseler, taş detaylı abiyeler, balık model elbiseler, pileli saten elbiseler başta olmak zere pek çok model mevcuttur. Kendi tarzınıza en uygun renk ve modelde bir kıyafet tercih ederek şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Şifon kuyruklu payetli tesettür davet elbisesi ile uygun parçaları bir araya getirerek oldukça şık ve gösterişli bir kombin elde edebilirsiniz. Aksesuar seçimi yaparken sadelikten yana olmanız önerilmektedir çünkü elbise oldukça hareketli bir modeldir. Başörtüsü seçimi yaparken de elbise ile aynı renk düz bir başörtü kombininizi oldukça şık hale getirecektir. Birbirinden şık abiye modelleri için lütfen modaselvim.com internet adresini ziyaret etmeyi unutmayınız.

 

Başka bir seçenek ise gipür detaylı abiye elbise modelleridir. Payetli kadar gösterişli olmasın daha sade şeyler tercih etmek istiyorum diyenler için gipürlü modeller önerilmektedir. Modeli ve duruşu ile oldukça şık ve rahat olan bu abiye modelleri ile sadelik ile şıklığı bir arada kullanabileceksiniz. Abiye modelleri için modaselvim.com internet adresini ziyaret ederek birbirinden şık abiye kıyafetler arasından kendi tarzınıza en uygun modeli burada bulabilirsiniz.

 

Tesettür Abiye Kıyafetlerin Fiyatları Nelerdir?

 

Model, üzerindeki işlemeler, kullanılan malzeme gibi etkenler ile tesettür abiye fiyatları değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak en düşük 179 Türk Lirası ile en yüksek 309 Türk Lirası arasında bir fiyat aralığına sahiptir. İndirimler ve daha fazlasını görmek için modaselvim.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Bir cevap yazın