Tesettür Abiye Kombinler Nasıl Olmalı? Kimler Nasıl Tesettür Abiyeler Tercih Etmelidir?

Gelişen kıyafet tasarımları ile günden güne yenileme sunulan bir başka kıyafet modeli de tesettür abiye olmaktadır. Tesettür kıyafetlerin gelişmesi ile daha da tasarım yapılan ve dış mekanlarda güzel ve şık görünmeyi sağlayan tesettür abiye modelleri bayanların özel günlerde tercih edecekleri kıyafetler olarak geliştirilmektedir. Genellikle kapalı bayanların tercihi olan bu ürün her türlü kumaş seçeneklerinde karşımıza çıkmaktadır.

 Tesettür Abiyeleri Nasıl Kombin yapılmalı?

 Her tarzda bayanların giyebileceği bir kıyafettir. Ancak bu tesettür abiye yaş özellikleri ve fiziğe uygun olarak kombin seçenekleri göz önüne alınarak giyinilmelidir. Öncelikli kombin seçenekleri arasına bu elbiseye uygun eşarpların seçimi yapılmalıdır. Özellikle bu elbise seçiminde desen ve göze çarpma yönünden önde ise eşarp seçimlerini sadece tutmak her zaman daha iyi görünüm sunacaktır.

 Seçimler olarak tam tersi olacak ise, yani seçilen abiye sadece olarak seçilmiş ise kullanılacak eşarbın daha da göz alıcı şıklıklarda seçilmesi gerekmektedir. Daha sonra seçim yapılacaklar arasında tabi ki kombinlerin vazgeçilmezi aksesuarlar gelmektedir. Bu seçilecek aksesuarlar ile giyilen görkemli abiyeleri daha da şık hale getireceklerdir. Peki takı sevmeyen bayanlar için ne yapılabilir?. Takı sevmeyen bayanların kombin olarak eşarplarına takabilecek küçük aksesuarlar onların gösterişini arttıracak yönde olmaktadır.

 Seçim yapılacak bir diğer kombin ise ayakkabı seçimi olmaktadır. Seçilecek ayakkabı modeli yine şıklık ile daha orantılı olmalıdır. Abiyelerin şıklığına göre sade yada sadeliğine göre şık seçimler yapılmalıdır. En son bütün bu kombinlerin üzerine alınacak kışlık kabanlar her zaman daha da şıklık takmakta ve ihtişamlı durmaktadır.

 Kimler Nasıl Tesettür Abiye Tercih Edilmelidir?

 Öncelikle seçilecek abiye olarak ilk özellik yaşa ve fiziğe uygun şekilde seçim yapılması olmaktadır. Bu elbiseler bu özellikler göz alınarak seçilirse daha zarif ve şıklık katacaktır. Bu olaya örnek verilecek olunursa; toplu olabilen bayanlar kendilerinin üstüne yapışacak, desen, pul ile süslenmiş abiyeler tercih etmemektedir.

 Bu özelliklerde ki kadınlar kendilerini daha toplu gösterecek kıyafetler tercih etmemelidirler. Bu tarzda insanlar dar kıyafetlerin vereceği detaydan kaçınmalı ve renk seçeneklerinden uzak durmalıdırlar. Renk seçimleri olarak daha koyu renkli abiyeler tercih etmeleri daha uygun ve şık duracaktır.

 

Bir cevap yazın