Tesettür Abiye Kombinde Hatalar

Tesettür giyim tarzı tercih eden kadınlar belirli durumlara göre kıyafet tercihi yapmaktadır. Tesettür giyim kıyafetleri bünyesinde her kombinin farklı özellikleri bulunmaktadır. Tesettür abiye kullanımı bünyesinde ise gösterişli ve abartılı giyim modelleri tercih edilmektedir. Özel davetlerde kullanım sağlayan abiyelerin kombininde ve kullanımında farklı hatalar oluşabilmektedir.

 

Tesettür giyim kampanya ürünleri gibi kadınların da farklı tarz ve kombin seçimleri bulunmaktadır. Çoğu kadın dönemin modasına ayak uydurarak kombin yapması şık bir görünüm oluşturmaktadır. Diğer tesettür giyim kampanya ürünlerinin aksine abiye kullanımı ve Kombininde dikkatli ve özenli parçaların seçimi önemli olmaktadır. Kadınlar seçimleri içerisinde 2019 yaz dönemi renk ve desenlerine dikkat ederek abiye modellerinden seçimlerini gerçekleştirmektedirler.

 

 Tesettür Abiye Kullanım Alanları

 

Tunik, tesettür elbise ve diğer tesettür ürünlerin kombinlerine ve belirlenen tarzlarına göre kullanılan alanları bulunmaktadır. Tesettür abiye modelleri ve kombinleri ise kutlamalarda tercih edilen ürünler olmaktadır. Kadınlar özel davetlerde farklı tarz abiye kombinleri yapmak ve modaya uygun kullanımlar sağlamalıdır.

 

Kombin kullanım alanlarında yapılan hatalar tesettür giyimindeki her ürün için önemli olmaktadır. Fakat tesettür abiye modelleri ve kombinleri dikkat çekici özelliklere sahip olduğundan kullanım alanlarına çok daha fazla dikkat edilmesi gerekmektedir. Kullanım alanı gibi tesettür abiye kombinlerinin belirtilen özeliklerde oluşturulmaması şık olmayan görüntülere sebep olabilmektedir. Şık olmayan ve kombin hataları nedeni ile kullanım alanlarının yanlış belirlenmemesi sebebi ile dikkatli seçimlerin yapılması gerekmektedir.

 

 Tesettür Abiye ve Aksesuar Kombini

 

Aksesuar kullanımları kadınların tercihleri arasında bulunmaktadır. Abiye kombinleri içerisinde ise tüm aksesuarlar özenli ve dikkatli şekilde seçilmelidir. Abiyelerin gösterişli yapısı nedeni ile aşırı büyük takılardan çoğu durumlarda kaçınılmaktadır. Kadınlar abiye kombinin özgün olmasını tercih ederken sade kombinler yapmaktadır. Abartılı, desen ve renk yönünden zengin kombin ürünlerinde küçük yapıdaki takılar kullanılmalıdır.

 

Ayakkabı ve çanta kullanımı da abiye ürünün renk, desen ve kumaş özeliklerine göre yapılmalıdır. Başörtüsü seçimi abiye kullanımında daha kolay belirlenen aksesuar ürünlerinden birisi olmaktadır. Tunik ya da elbise kombilerinde baş örtüsü seçimi kadınları abiye kombininden çok daha fazla zorlamaktadır. Abiye ile aynı renk, desenlerde kullanılan şal ürünleri de taşlı ve simli olarak tercih edilebilmektedir.

 

 

 

Bir cevap yazın