Tesettür Abiye Kombin Hataları Nelerdir?

tesettür giyim abiyeKadınlar giyim tercihlerini yaparken belirli kriterlere göre kıyafet seçimi oluşturmaktadır. Tesettür giyim tarzına sahip kadınlar yine tesettür giyimine özel tarz ve kombinleri kullanmaktadır. Her kadının giyim kombini bulunduğu ortamlara, özel yaşamına ve tarzına göre değişiklik gösterebilmektedir. Tesettür giyim içerinde kadınların en özenli şekilde kullandığı ve aksesuarlar ile de kombinlediği ürün türü abiyelerdir. Tesettür abiyelerin seçimi giyim tarzının seçiminde olduğu gibi kişiden kişiye farklılık gösterebilmektedir. Tercihlerin belirli bir kısmı ise dönemin modasını yansıtacak şekillerde, desenlerde ve renklerde seçilmektedir.

 

 Tesettür Abiye Kullanımı

 

Her giyim türünün kendine özgü bir kombinleme durumu bulunmaktadır. Düğün, kına, kutlamalar gibi özel gün ve davetlerde tercih edilen tesettür abiyelerin de kendine has bir kombinleme durumu mevcuttur. Bireyler kıyafet kombini yaparken belirli konularda hatalarda bulunabilmektedir. Oluşan hatalar sonucu kişi olduğundan kilolu ya da oyduğundan daha kısa gibi olumsuz sonuçlar elde edebilmektedir. Belirtilen olumsuz durumlar nedeni ile kombinleme hatalarından kaçınılması gerekli olmaktadır.

 

 Tesettür Abiye Kombin Hataları

 

Tesettür abiye tesettür giyim üzerinde belirli alanlara özgü kullanımı ile dikkat çekici bir ürün olmaktadır. Kadınlar özel davetlerde kullanılan abiyelerin seçimlerine ve kullanımına özen göstermektedir. Gündelik hayatın aksine tesettür abiyelerin kombini de kullanımı da dikkat edilmesi gereken durumlar olmaktadır. Tesettür giyim abiye seçiminde günümüzde desenli abiye türleri moda olarak kullanılmaktadır. Her türlü kıyafet içerisinde desenlerin belirli özellikleri kombin hatalarının oluşumuna sebep olabilmektedir. Büyük desenlere sahip tesettür abiyeler kişiyi fiziksel daha kilolu gösterecektir.

 

Belirtilen sebepten dolayı büyük desenli abiyeler kısa boylu kadınların kombinlerken dikkat etmesi gereken bir abiye türünü oluşturmaktadır. Tesettür giyim abiye kombininde karşılaşılan bir diğer hata ise çok dar ya da çok bol ürünlerin kullanımından kaynaklanmaktadır. Zayıf gözükmek amacı ile dar kullanılan abiyeler hem rahatsız edici hem de şık olmayan kombinlere sebebiyet verebilmektedir. Aynı şekilde rahat etmek amacı ile tercih edilen bol abiye türleri de abiyenin boğuk ve üst üste yığılarak kötü bir görünüme neden olacaktır. Belirtilen kombin hataları pek çok kıyafet türü içerisinde de yapılan kombin hataları olmaktadır. Ancak abiye kıyafetler özel gün içerisinde göz önünde olduğundan belirtilen hatalar gündelik yaşamdan daha fazla dikkat çekecektir.

 

Bir cevap yazın