Tesettür Abiye Farklı Modeller Moda Selvim’de

Tesettür abiye son modayla birlikte çok fazla tercih edilmektedir. Model ve tasarımlarıyla özel günlerde kullanılmakta ve ilgi görmektedir. www.modaselvim.com ile birbirinden çeşitli ve birbirinden farklı modellerle sitede bulunmaktadır. Tesettür abiye; kumaş model ve tasarım farklılıkları ile birbirinden güzel modelleriyle görsel tasarımla sunulmaktadır. Özellikleri ve motifleriyle farklı zevklere hitap eden modeller son modayla birlikte çok fazla tercih edilmektedir. Taş süslemeli, dantel süslemeli, çiçek ve fırfır modelleriyle tercih edilmekte ve ilgi görmektedir.

 

Balık, Mevlana, dar kesim ve bol kesim farklı modelleriyle dikkat çekmektedir. Farklı kol ve yaka detaylarıyla modaya uygun ve son derece kaliteli olmasıyla en fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Tesettür abiye; moda selvim farkı ile omuzları dantelli, broşlu, kuyruklu, pul payetli ve desenli modelleriyle dikkat çekmektedir. Kuyruklu ve kuyruksuz modellerle tercih edilmekte aksesuarlarla tamamlanmaktadır. Ayakkabı, takı ve eşarplarla tamamlanmakta güzel bir görsellik sağlamaktadır.

 

Eşarp taçları ve ayakkabılarla kombinlenirken çanta modelleriyle de tamamlanmakta ve kullanılmaktadır. Beden yapısı ve ten rengine göre uyumlu seçilen renkler modellerle birleşmekte özel zamanlarda büyülü bir hava vermektedir. Moda selvim ile kolay görsel sistemlerle rahat ve hızlı seçimler yapılarak alınmaktadır. Kumaş özellikleri olarak da şifon, saten ve kadifemsi kumaşlarla dikkat çekmekte ve alınmaktadır. Tesettür abiye tasarım ve modelleri çok fazla tercih edilmekte ve düğün nişan gibi özel günleri süslemektedir. Uygun fiyatlı ve kalitesi ile büyüleyen ürünler hemen gönderilerek memnun etmektedir.

 

Çok fazla çeşidiyle her beğeni ve tercihe hitap eden moda selvim, ürünlerini görsellere taşırken kombinleyerek sunmakta ve bu konuda da fikirler vererek aksesuarları da temin edebilmektedir. Eşarp ve şal satışı da yapmakta kombinleriyle estetik bir sunum yapmaktadır. Sezona uygun ve sürekli yeni modayı takip ederek istek ve tercihlere cevap vermekte ve tercih edilmektedir. Nikâh merasimlerinin de vazgeçilmezi olan ürünler renk seçimi sunarak bütün modellerde renk arka yüz ve ön yüz görsellerini paylaşarak detaylı bilgi vermekte ve ürünleri tanıtmaktadır. Güvenilir bir alışverişin adresi moda selvim kaliteli ve modaya uygun ürünleri ile kaliteli hizmetler vermektedir.

 

Bir cevap yazın