Tesettür abiye elbiselerde pelerin zerafeti

Tesettür abiye elbiselerde pelerin zarafeti son zamanlarda dikkat çekiyor. Şık davetlerinizde abiye arayışınıza mukabil model bulamamaktan yakınabilirsiniz, özellikle de tesettürlü hanımlar. Tesettür giyime uygun istediği stilde bir abiye bulamamanın eksikliğini çok fazla yaşayabilir. Bu sıkıntılarınızı da göz önüne alarak Moda Selvim hem stilinize hem de tesettür ihtiyacınıza yönelik birçok Tesettür abiye elbise modellerini vitrinine ekliyor. Son dönemde pelerin detay elbise, gömlek ve bluz gibi kıyafet çeşitlerinde ortaya çıktı. Kış aylarının gelmesi ile bolca bu modellerde hem pelerin ve hem de bolero stilin yansımalarını görecek gibiyiz. Moda Selvim’in yeni ürünleri arasında bulunan pelerin detay abiye modeli de tesettür abiye elbiselerde pelerin zarafetinin ne kadar dikkat çekici ve şık bir ayrıntı olabildiğine dikkat çekiyor.

Sim Detaylar İle süs Kazanan Abiyeler

Abiye elbise modellerinin süs detayları da en az modelleri kadar önemli. Fırfır, güpür, dantel gibi aksesuarlar ile ayrıntı kazanan tesettür abiye elbiselerde artık pelerin ve bolero gibi detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Daha dışa dönük ve büyük parçalar ile kendini ifade eden bu tarz yenilikler tesettürlü kadınların feminen stiline de uyum göstermekte. Süsleme ayrıntılar abiye elbiselerin en incelikli kısmı ve bu incelikler içinde ön plana çıkanlar arasında sim de var. Simli kumaş ile dikilen bazı abiye elbiseler kadınların özel davetlerine adeta saray şöhretini getiriyor. Saraylı kadınlara has kaftan ve özel giyim modellerini andıran abiyeler özel merasimlere uygun bir zariflik taşıyor. Giyim de gösterişi seven kadınların yakın dostu olan sim bir abiyeyi tek başına bile süslü kılabilecek görsel cazibeye sahip. Pelerinli abiye elbiselerde de önümüze çıkan sim şıklığın dikkat çekici bir nokta olduğunu bir kez daha vurguladı. Moda Selvim gösteriş şıklığı ile tesettür içeriği bir arada tutarak hanımların aradığı tarzı yakalamayı başarıyor.

Abiye Kombinlere Şal Önerileri

Şık abiye kombinlerinizi şal ile tamamlamanızı öneririz, şıklık ve cazibe giyim stili ile ön plana çıkar. Giyim stilinizi ise sizler belirliyorsunuz. Özel bir düğün, nişan, kına gibi davetlerde kullanabileceğiniz tesettür abiye elbiselerimiz çeşitli model ve motifler ile zevkinize sunulmakta. Peki, sizce hangisi stilinizi tamamlıyor? www.modaselvim.com sitesine giderek bu sorunuzun cevabını bulabilirsiniz. Şal modellerimiz de stilinize nokta atışı ile uyumluluk gösterecek nitelikte çeşit içeriyor. Özellikle düz renk tafta şal modellerimizi şık davetleriniz için öneririz. Koyu tonların hakim olduğu bir abiye modelde tercihiniz açık tonlar olmalı. Vizon, krem, gold, gümüş gibi açık tonu simgeleyen renkler şal kombininizi tamamlayacaktır. Tesettür abiye elbiselerde pelerin zarafeti tül ile tamamlanmış, bu nedenle krep ve şifon şal tercihinde bulunabilirsiniz. Kumaş olarak kombininize uyum gösterecektir. Bu özel abiye kombinini inceleyip davetlerinize referans model olarak belirleyebilirsiniz. Günümüz mevsimine de uygun dikimi ile sizlere harika bir seçenek olacaktır.

Bir cevap yazın