Tesettür Abiye Çeşitliliği

Özel günlerde ya da davetlerde şık ve rahat özellikte olan tesettür giyim koleksiyonlarında bulunan abiye modelleri çok farklı seçenekleri ile göz kamaştırıcı özellikleri ile satışa sunulmaktadır. Şifon, dantel, tül, pelerin veya güpür gibi birbirinden farklı tarzda olan tesettür abiye tasarımları geleneksel özellikte olan tesettür stillerini tam olarak, modern tesettür modası ile buluşturuyor.

Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye modellerinde; yaka stili, kesim, terzilik, kumaş, renk, desen ve diğer tüm tasarım detayları ile birbirinden farklı ve kusursuz seçenekleri ile çok fazla beğeni almaktadır. Bunun yanında büzgü detaylı, parça yaka, püsküllü, kuşak detaylı, pileli ya da düğme işlemeli seçenekleri ile harika seçenekler arasında yer almaktadır. Özel günlerde; kına, düğün, nişan ve buna benzer tüm özel etkinliklerde en şık abiye seçeneklerini ile tarzınıza hitap eden tesettür abiye modellerini güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Yüksek kaliteli kumaş ve de özgün terzilik detayları ile giyimde fark yaratır. Şifon, tül, saten kumaşlar kullanılarak içi göstermeyen ve astarlı konfor sağlayıcı ürünler satışa sunulur. Çapraz katlamalı özellikte olan ve omuz detaylı abiyeler, rahat kesim olmakta ve saten kumaştan üretilmektedir. Renk olarak da; somon, lila, bordo ya da mavi seçenekleri bulunmaktadır.

V yaka özellikte olan dökümlü kloş abiyeler şifon kumaştan üretilmekte ve düz kesim olmaktadır.

Abiye tesettür modelinde kuşak detayları çok şık bir duruş sağlamaktadır. Bu anlamda da en fazla beğeni kazanan modeller boncuk işleme detaylı abiyeler olmaktadır.

Tesettür Abiye Çeşitleri

Pembe ya da bordo renkte satışa sunulan abiye tesettür kıyafetler hem şık hem de zarif bir görüntü oluşturur. Romantik ve şık bir görünüş için papatya işlemeli ve tül detaylı abiye modelleri tercih edilebilir. Simli kumaşlı abiye modelleri de farklı tarzda giyime sahip kadınlar için çok şık bir modeldir. Taşlı, boncuklu, dantelli, tüylü, fırfır, pelerinli şekilde birçok farklı tesettür abiye modeli yer almaktadır. Sayısız renk seçenekleri ile ışıl ışıl parlayan kumaşları ile tüy işlemeli ve tül detaylı modelleri ile çok şık ve gösterişli bir hava yaratmaktadır.

Ürünlerimizi daha detaylı incelemek için ve ürün yelpazemize daha yakından bakmak için https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın