Tesettür Abiye Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir ?

 

Özel bir davette her bayanın en önemli isteği daha şık ve daha farklı olabilmektir. Özellikle de tesettürlü bayanlar seçimlerinde ince detaylara dikkat ederler. Günümüz moda sektöründe seçenekler çok geniş yelpaze ile sunuluyor. Gerek renk gerek ise model olarak, tesettür abiye modelleri değişiyor. Bayanların ilk ilgisini çeken detay ise elbisenin görselliği ve rengidir. Her bayanın zevki farklı olduğu için, renk olarak seçenekler geniş tutuluyor. Abartıdan uzak, şık ve zarif ince detaylara sahip olan abiye modelleri ise daha çok tercih ediliyor.

 

 Tesettür Abiye Alırken Nelere Dikkat Edilir?

 

Bayanlar için daima şıklık önemli bir detay olmuştur. Bundan dolayı abiye modellerinde görselliği güçlü olan seçimler dikkatlerini çeker. Şık, zarif detaylara sahip olan bir tesettür abiye modeli ise her bayanın aradığıdır. Lakin abiye seçmek için sadece güçlü bir görsellik yetmez. Öncelikle abiye kullanılacak ortama uygun olmalıdır. Düğün, nişan, mezuniyet töreni gibi birçok merasimde abiyeler tercih ediliyor. Ortama uygun bir model tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra, tesettürlü bayanlar kendi yapılarına göre elbise modeline yönelmeli. Kabarık veya daha düz abiyeler de mevcuttur. Genelde bayanlar şıklık ve rahatlık arar. Moda Selvim, tasarımlarla tesettürlü bayanların aradıklarını onlara sunmaktadır. Özellikle tesettür abiye modelli renk ve tasarım olarak bayanlara uyumlu olmalıdır.

 

 Tesettür Abiye Modellerinde Hangi Seçenekler Var?

 

Tesettür modası özellikle de abiye seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Çünkü son derece zarif ve ince detaylara sahip olan, bir birinden şık ve farklı abiye modeller var. Kuyruk detayı da, bu yıl öne çıkan detaydır. Alt tarafı tamamen işlemeli ve kuyruk detayı bulunan tesettür abiye modelinin farklı renk seçenekleri de var. Abiye modellerinde payet detayı da göze çarpıyor. Üst tarafı payetli, balık model abiyeler de sıkça tercih ediliyor. Güpürlü, kalem abiye modeli ise sade bir zariflik yansıtmaktadır. Üst tarafı gül desenli, etek kısmı ise kabarık olan abiye modeli ise büyük ilgi görmektedir. Zarif, ince detaylar barındıran tesettür abiyeleri, her zevke ve her yaşa uygun seçeneklerle sunuluyor.

 

Bir cevap yazın