Tesetttür Tunik Modellerinde En Çok Tercih Edilen Modeller Hangileridir?

 

            Tesettür tunik modellerinde bayanların en çok tercih ettiği modeller ele alındığında bu modeller mevsime göre ve giyim amacına göre değişkenlik gösteriyor. Bu nedenle tesettür giyimin en çok kullanılan tunik modellerine mevsim ve giyim amaçlarına göre ayrı ayrı ele alacağız.

 

Büro Ortamında En Çok Giyilen Tesettür Tunikler

 

Bayanların vazgeçilmez giyim tercihlerinden biri olan tunikler büro ortamında da sıkça giyiliyor. Büro ortamında giyilen tunik kıyafetlere baktığımızda öncelikle yakası ipli önden düğmeli tunik modeli öne çıkıyor Bu modelin tasarım unsurları ve renk tercihleri olarak sahip olduğu özellikler büro ortamı için ideal tasarımlardır. Kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı ile kullanılabilen bu tesettür kıyafet ipek eşarp modelleri ile değişik şekilde kombinleme imkânı sağlıyor. Bir diğer özel büro ortamı giyimi ise eleği gipür detaylı ikili takım tunik modelidir. Bu model özgür tasarımda olan bir çizgiye sahipken kumaş pantolon ve siyah topuklu ayakkabı ile rahatlıkla giyilebilen tasarımı ile iş ortamında bayanların en çok tercih ettiği modellerdendir.

 

Günlük Hayatta En Sık Tercih Edilen Tunik Modeller

 

Günlük hayatın bayanların özgür giyim tercihi olan ve renkleri ile çok sayıda alternatifler sunan tesettür tunikler birçok modeli ile günlük hayatta bayanların tercihi oluyor. Yeleği yakma ikili takım tunik modeli beyaz mavi ve beyaz mor renk seçeneğiyle özel bir giyim tercih oluştururken dantelli peplum tunik modeli ise bordo rengi ve etek kısmındaki ince nakışlarla özel bir tunik modeli oluyor. Bu model beyaz eşarp beyaz pantolon ve beyaz ayakkabı ile kombinlendiğinde özel bir kombine dönüşüyor. Bayanların tercih edeceği bir diğer günlük tesettür giyim tercihi ve en çok kullanılan modellerden biri de fırfırlı düğmeli kot tunik modelidir. Gençlerin de tercih olan bu model tasarımındaki işlevsellik ve kot özelliği ile sıkça tercih ediliyor.

 

Hangi Mevsimde Hangi Tunik

 

Tunik Giyim modelleri mevsime göre değişkenlik gösteriyor. İlkbahar yaz aylarında açık renkli tunikler tercih edilirken pudra ve beyaz renk öne çıkıyor. Kış aylarında ise daha çok koyu renkler ve uzun tasarımda tunikler bayanların tercihi oluyor.

 

Bir cevap yazın