Tesetttür Ferace Modellerinde Trend Modeller Hangileridir?

 

 Tesettür dış giyimin çok tercih edilen modellerinden biri olan ferace tasarımları, ilkbahar yaz dönemi için farklı trendler oluştururken sonbahar kış dönemi için de farklı trendler oluşturuyor.

 

İlkbahar Yaz Dönemi Ferace Trendleri

 

İlkbahar yaz döneminde bayanların tercihi olan ve trend haline gelen ferace modellerine baktığımızda ilk olarak pembe siyah renk yoğunluklu dantel detay gizli düğmeli ferace modeli dikkat çekiyor. Bu model ile benzer tarzda olan halka detay düğmeli yazlık ferace modeli de açık rengi ile dikkat çekerken beli fermuar detaylı cepli ferace modeli de ilkbahar yaz döneminde bayanların çok tercih ettiği tesettür giyim ferace modellerindendir. İlkbahar yaz döneminde ferace modellerinde açık renklerin ve ince tasarımların öne çıktığını ve bu tasarımlarla beraber açık renkli ve sportif ayakkabı tercihlerinin kullanıldığı kombinleri görüyoruz.

 

Bu alanda öne çıkan bir diğer özel tesettür ferace modeli ise yandan düğmeli seyyar fularlı ferace modelleridir. Modelin üç renk tercihi de yaz dönemi için trend olurken somon, su yeşili ve krem renkler tasarımlı bu modelleri trend haline getiriyor. İlkbahar yaz döneminin en çok tercih edilen modellerinden bir diğeri ise rahat tarzı yansıtan renkli düğmeli salaş ferace modelidir. Bu modelle açık renkli her ayakkabı kombinleme yapılabilirken eşarp ve şal gibi aksesuar tercihleri de çok sayıda renk tercihi ile kullanılabiliyor.

 

Sonbahar Kış Ferace Trendleri

 

Sonbahar kış dönemi için trend olan tesettür ferace modelleri ele alındığında bayanların sahip olduğu ve en çok tercih ettiği ferace modeli olarak deri şerit fermuarlı ferace modeli dikkati çekiyor. Bu modelin iki renk tercihi olan siyah ve lacivert tasarımları bayanlar için sonbahar kış giyimi alternatifi oluyor. Aynı zamanda eşarp ve şal ile kombinleme tercihi olan bu modelde koyu renkli eşarp ve koyu renkli şal ile kombinleme yapılırken topuklu ayakkabı çizme ve bot gibi aksesuarlarda kombin de yapılabiliyor.

 

Sonbahar kış dönemine renk katan ve bayanların en çok tercih ettiği ferace tasarımlarından biri olan gipür ve tahsisli ferace modeli özellikle günlük giyimde bayanların tercihi olan ve eşarp, ayakkabı, çanta üçlemesi ile kombinlenebilen uygun bir modeldir.

 

Bir cevap yazın