Ten Rengine Göre Kıyafet Seçimi

tesettür tunikTen rengine göre giyinmek, kişinin olduğundan daha canlı ve dikkat çekici görünmesine yardımcı olabilir. Kişinin ten rengiyle zıt renkleri tercih etmesi çoğunlukla giydiklerinin daha fazla ön plana çıkmasına ve daha estetik görünmesini sağlar. Giyinme renginin önemi oldukça fazladır. Doğru renklerle çok uygun fiyatla aldığınız bir tekstil ürününü günün yıldızı yapabilirsiniz.

 

 Açık Tenliler Hangi Renkleri Tercih Etmeli?

 

Açık tenli insanlara en çok yakışan renk şüphesiz ki siyahtır. Kişinin tenini olduğundan daha canlı ve taze gösteren siyah renk, her kadının vazgeçilmesi arasındadır. Siyah giyim ürünleriyle yapılacak olan kombinler kişiyi hem olduğundan daha zayıf hem de daha estetik gösterecektir.

 

Siyahın diğer renklerle kombin edilmesi de daha kolaydır. Bu nedenle açık tenlilerin dolabında siyah renkli elbiseler, pantolonlar ve bluzlar bulunmalıdır. Tesettür giyim tunik modelleri, tekstilin kalbi olan ülkemizde renk çeşitliliğine ortam hazırlar. Bu sayede kadınlar, istedikleri tunik rengine kolaylıkla ulaşabilir.

 

Güneş sarısı, çok fazla kişi için tercih edilen bir renk olmasa da beyaz tenlilerin tercih etmesi gereken bir diğer renktir. Kişi, kendisine romantik bir hava katmak istiyorsa bebek mavisi ve pudra pembesi gibi soft tonları da tercih edebilir. Yumuşak geçişli renkler, kişinin daha genç görünmesini ve daha masum bir görünüme kavuşmasını sağlar.

 

 Esmerlerin Favorisi Kırmızı

 

Kırmızı renk, neredeyse her cilt tonundaki kadına yakışsada esmerlerde bir başka duruyor. Kırmızının çarpıcılığıyla saç ve ten rengi ne olursa olsun tüm kadınlar muazzam bir görünüme kavuşuyor. Kırmızının tüm tonlarını bulunduran tesettür giyim tunik modelleri, nar çiçeğinden kan kırmızısına, bordo tonlarından açık kırmızıya kadar pek çok seçeneğe sahip. Kişi, favori kırmızı tonunu tercih ederek gündüz ve gece şıklığını aynı giysi ile sağlayabilir.

 

 Buğday Tenliler Çok Şanslı

 

Tüm renk tonlarını rahatlıkla kullanabilen buğday tenlilere en çok beyaz renk yakışıyor. Güneşte bronzlaşmışçasına taze bir görünüme sahip olan buğday tenliler, krem ve fildişi tonlarının yanı sıra pembe gibi göz alıcı renkleri rahatlıkla tercih edebilir. Sahip oldukları melez rengin değerini iyi bilen buğday tenlilere tüm renk tonları yakışır.

 

Bir cevap yazın