Tek Renk Ferace Modası

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler her sezon yeni trend parçaları hanımlara sunmaktadır. Ferace modası ile kombinler oluşturmak isteyen kişiler sezonun en uygun modellerini yakından inceleme fırsatı bulmaktadır. Sitemizi tercih ederek ürünlere yakından ulaşan kişiler sezonun tek renk ferace modasından da yararlanmaktadır. Feracelerde görülen tek renk asil duruşu da ön plana çıkarmaktadır. Genel olarak kullanılan renkler sezon boyunca en moda olan renkler arasındadır. Koyu renklerden pek çok açık renge kadar ürün seçenekleri bulunmaktadır.

Yeni Sezon Ferace Renkleri Nelerdir?

Yeni sezon ferace modasını inceleyen hanımlar mutlaka kendileri için uygun bir parça bulmaktadır. Sezon boyunca vitrinlerde yerini alan feraceler en canlı ve soft renkleri ile sunulmaya devam etmektedir. Soft renk seçimi yapmak isteyen hanımlar için vizon rengi başta olmak üzere pudra, beyaz, bej ve bebek mavisi renkleri sunulmaktadır. Daha canlı ton arayışında olan hanımlar için hardal sarı, kırmızı ve yeşil renklerinde ürünler satışa çıkarılmıştır. Koyu renk parçalardan hoşlanan hanımlar içinse siyah, bordo ve lacivert renkleri en sevilen ürünlerdir.

Koyu Renk Feraceler İle Kombin Oluşturma

Koyu renk feraceler ile kombin oluşturmak isteyen kişiler genellikle diğer parça seçimlerini de koyu üzerine hazırlamaktadır. Koyu renk İspanyol paça jean pantolonlar ile üzerine siyah yarasa kol tunik seçimi doğru olacaktır. Bu kombin üzerine hareketlilik kazandıran detaylardan biri aksesuarlardır. Uzun altın sarısı renkleri bulunan kolyeler ve bileklikler bu kombini modern havasına sokmaktadır. Aynı şekilde ayakkabı seçimlerinde de yüksek topuk tercih edilmelidir. Feracenin boyunu net olarak gösteren uzun topuklu botlar bu kombini tamamlayacaktır.

Soft Renk Feraceler İle Kombin Oluşturma

Seçilen soft renk feraceler ile moda akımına uygun şekilde kombin oluşturmak isteyen hanımlar rahat edebilecekleri parça seçimleri yapmaktadır. Bu parça seçimleri arasında pudra renk tül detaylı tunikler ile boru paça ekru rengi kumaş pantolonlar gelmektedir. İki tesettür parçanın birleşimi ile soft bir görünüm elde edilmektedir. Aynı şekilde ekru ya da bej renklerinde tercih edilen feraceler bu görünümü tam haline sokarak trend moda akımı ile uyum sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın