Tek Parça Tesettür Elbiselerin Kullanım Kolaylığı

tesettür elbiseEğlenceli desenlerle sezonda yerini alan tesettür elbise modelleri, bu sezon düğmeli ya da fermuarlı modelleriyle tek parça konforun anahtarı olmaktadır. Çizgi desenli, ekose, çiçekli ve puantiyelerden oluşan tasarımlara sahip olan bu ürünler adeta çiçek bahçelerini anımsatan parçalardır. Elbise üzerindeki desenler ve çizgiler seçilirken beden ölçülerine dikkat edilmelidir. Özellikle çizgilerin bel ve göğüs bölgelerinde bozulmadığına dikkat edilmelidir.

 

Sıcak yaz günlerinde çekim alanı geniş olan tesettür gömlek elbiselerin en güzel ve sevilesi olanı tiril tiril kumaşlardan üretilenlerdir. Bu renkli ve şık elbiseler her zamankinden daha fazla tutku uyandırmaktadır. Bu kıyafetler ile tesettürlü bayanlar yeni sezonda bir adım önde olmaktadırlar.

 

 Çiçek Desenler Elbiselerin Üzerinde

 

Nostaljik bahar elbiseleri geçmişte büyük annelerin kullandığı dolaplarından sezona fırlamıştır. Modernleşerek şıklaşan tasarımlar çiçek bahçesi formları ile tesettürlü bayanların karşısına çıkmıştır. Mevsimin rengarenk tonları ile dolu olan tesettür elbise modelleri sıcak yaz günlerinin keyfini sürmek adına tasarlanmıştır. Hem havalı hem de rahat bu parçaları stil radarınıza almayı sakın unutmayın. Tesettürlü kadınların kullandığı bu ürünler uygun fiyatlarla cazibesini korumaktadır.

 

 Giy-Çık Rahatlığıyla Denim Elbiseler

 

Pratik ve eforsuz tasarımlar arasında yer alan ve bir numara olan denim gömlek elbiseler dolaplardan düşmemesi gereken parçalardandır. Bu parçalar, sıcak yaz günlerinde içine veya üstüne hiçbir parça giymeye gerek bırakmamaktadır. Hızlı giyinmenin rahatlığını sunan bu elbiseler her renkle ve her parçayla olan uyumuyla süper birer kahramandırlar. Şıklığı ve rahatlığı yeni sezonda tekrar tekrar kanıtlamaktadır. Alışverişte, arkadaşlarla buluşmada, akşam yemeklerde, hafta içinde veya hafta sonunda her kombine eşlik eden bu elbiseler gardıropta olmazsa olmazlardandır.

 

 Puantiye Desenli Elbiseler

 

Bu yaz çizgilerden ve çiçek desenlerinden sıkılanlar için yepyeni trend bir desen puantiye desenli tesettür elbise modelleridir. Sanki bu elbise geçmişten kopup günümüze gelmiştir. Günümüzde cool stil opsiyonları sunan bu elbiseler hayalperest tavrına sportiflik de katmaktadır. Feminen bir tavır için stiletto tarzı topuklu ayakkabılarla beraber giyilmelidir. Konforlu ve rahat görünüm için sneakerlarla da uyum sağlamaktadır. Bu tesettür elbise tesettürlü kadınların dolaplarında kendilerine yer bulmak için şıklığını kanıtlamaya hazırdır.

 

Bir cevap yazın