Tasettürde Sonbahar Modası

 yeni sezon tesettürKışlıkların yavaş yavaş dolaplara dizilmeye başladığı şu günlerde markalar da kış sezonu ürünlerini görücüye sunuyor. Peki yeni sezon tesettür giyiminde ne gibi farklılıklar var? Bu kış neler moda olacak, spor giyinmeyi sevenler ve ciddi görünüme önem verenlere ne gibi seçenekler sunulacak?

 

 Spor Sevenlere Tavsiyeler

 

Kış sezonu spor giyiminde yeni sezon tesettür düğmeli kapşonlular revaçta. Sınırsız renk seçeneği bulunan bu modellerde şıklık garanti, rahatlık cabası. Düğmeli kapüşonlu modellerin yanı sıra fermuarlı kapşonlar da rahatlık vadediyor ancak daha ciddi bir görünüm sevenler için uygun. Dilerseniz içinize sade bir badi giyip fermuarınızı açabilirsiniz.

 

 Kuşaklı Tesettürler

 

Bu kış kuşaklı tesettürler de geçerliliğini koruyacak. Kahve tonları sıklıkla tercih edilen kuşaklı tesettürler kiremit renkli seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Bu rengin altına krem bir kumaş pantolon pantalon tercih ederek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu konuda yapılan en büyük hata ise kiremit rengi kuşaklı tesettürün altına bordo ya da kırmızı tonlarında pantolon tercih etmektir. Bundan uzak durun. Eğer baskılı ürünler tercih etmek istiyorsanız parlak baskılılardan uzak durmanız tavsiye edilir.

 

 Sonbaharın Diğer Renkleri

 

Sonbahara uygun bir diğer renk ise pudradır. Pudra renkli tesettürü gri ya da beyaz ile tamamlayabilirsiniz. Bu sonbahar tonlarını spor bir çanta ile güçlendirebilirsiniz. Altına ise beyaz spor ayakkabı iyi bir tamamlayıcı olabilir. Ancak beyaz ayakkabıların çabuk kirlendiğini ve kirli göründüğünde de üzerinize ne giyerseniz giyin bütünü bozacağını unutmayın. Bunun çözümü ise kirlenmeyen nano ayakkabılar ya da çabuk temizlenebilen derilerdir.

 

 Yeni Sezon Şifonlar

 

Sonbaharın bir diğer moda rengi ise hardal. Hardal renkli tesettür elbiseler yine kahve tonlu başörtüsü ile tamamlanabilir. Düğmeli hardal elbise giyecekseniz çantanızın spor olmamasına dikkat edin. Öte yandan başörtünüz desenli olabilir ancak bu desenler pastel tonları dışındaysa elbisenizin sadeliğini gölgelememesine dikkat edin. Yeni sezon şifon tesettür elbiselerde de mavi tonları tercih edebilirsiniz. Koyu mavi bir şifon ile açık mavi başörtüsü hem günlük hayatta hem de özel davetlerde sizi şık ve dikkat çekici bir görünüme kavuşturabilir.

 

Bir cevap yazın