Tarzınızı Yansıtan Giyim

elbiseÇoğu bayanın günlük, iş ve ya özel zamanlar için tercih ederek kullandığı hiç şüphesiz ki Elbise şıklığı asil duruşu ile vücudun en estetik görünen halini yansıtır. Kadınların genel tercihi ve vazgeçilmezi olan elbise her tarzın kendine özgü tasarımını yansıtır. Dışarı çıkacağınız zamanlarda bir arkadaşınızla buluşmak istediğiniz anlarda, ani gelen buluşma tekliflerinde aslında en büyük kurtarıcıdır.

 

Yazın yaygın olarak kullanılan kısa elbiseler bile kış aylarında alttan basic bluz ve kalın opak kilotlu çoraplarla çok güzel kombinler oluşturup tarz halini alır. İşin en güzel yanı saatlerce alt üst kombini yapmak zorunda kalmayacak olmanız aslında. Altı desenli kısa ve kalın elbiseler bu yıl ne kadar moda olsa da hiç bir zaman kullandığınız giymekten çok hoşlandığınız elbiselerinizi hiç rafa kaldırmamış olmanız aslında. Modası geçmeyen şeylerden biride düz basic şekilli ve desenli elbiseler.

 

Nerde olursanız olun güzelliğinize sade bir hava katarak en büyük kurtarıcınız olur. Düz ve bol kesim elbiseler kalın puf botlar bu yıl her yerde görebileceğiniz kombin akımı olacak. Cep detaylı bol elbiseler de boyunluk ve bere ile tamamlandığında tatlı ve sempatik bir hava vermekte. Soğukları yoğun geçmeyen bir kış geçirdiğimiz için elbise düşünceniz ve kullanma eğiliminiz biraz daha artış gösterecek malumdur ki. Uzun elbise modaları biraz daha günlük hayatta değil de özel anlarda kullanılmakta. Özellikle kapalı bayanlar için vazgeçilmez olan elbiseler her yerde kullanılmakta. Kullandıkları feracelerin altına mantoların altına dahi rahatlıkla giyilmektedir.

 

Kendine has tarzı olanlara wamp türde elbiselerden asil sade şık elbiseler her alanda tüketilmekte. Eskiden mağazalarda fiyatların yanına yaklaşmak dahi mümkün değil iken şimdilerde 10 TL den başlayan fiyatlarla bile şık elbiseler bulabilmek mümkün. İnanılmaz fiyat gibi gelebilir. Artık cadde mağazalarda reyonlarda eski sezon ürünlerinden en yeni trend ürünlere varana kadar pek çok elbise seçeneğini uygun fiyata bulmak mümkün. Artık internet üzerinden bile satın alabileceğiniz çok uygun birbirinden çeşitli elbise modelleri var. Tek bilmeniz gereken vücut ölçünüz ve tek tıkla kapınıza kadar gelme avantajına sahipsiniz.

 

Bir cevap yazın