Tarzınıza Özel Pardesüyü Nasıl Seçersiniz?

Muhafazakar kadınlar tesettür dış giyim ürünleri arasında pardesüye daha çok rağbet gösterirler. Tesettürlü kadınlar pardesü modelleri sayesinde tesettür tarzına uyumlu bir giyim tarzı elde eder. Her mevsim özelliklerine göre farklı kumaşlardan sunulan pardesü modelleri ile de tesettür dış giyim alanında kişisel tarzınıza has kombinler yapabilirsiniz.

 Fermuar Detayına Sahip Tesettür Pardesü Modelleri

 Tesettürlü kadınlar beden ölçülerini baz alarak kıyafet tercihlerinde bulunmalıdır. Böylelikle hem kıyafetin üzerinizde daha şık durmasını hem de daha rahat etmenizi sağlayacaktır. Özellikle kilo problemi olan tesettürlü kadınlar tesettür dış giyimde fermuar detaylı modelleri tercih etmesi daha zarif bir kullanım elde etmelerini sağlayacaktır. Pardesülerde yer alan fermuar detayı etek ucuna kadar inmez, bu şekilde tasarlanmasının nedeni ise tesettürlü kadınlara rahat hareket etme imkanı sağlamaktır.

 Pardesü renkleri her yeni sezon farklılık gösterebilir. Fakat sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez tesettür pardesü renkleri ise lacivert, siyah, safran ve füme renkleri olmaktadır. Birkaç yeni sezondan bu yana moda tasarımcıları tesettür pardesü modellerinde deri detaylarına yer vermektedir. Pardesüde yer alan deri detayı ürünü hem daha modern hem de daha estetik bir hava katmaktadır.

 Deri detayları bazı durumlarda omuz kısımlarında apolet tarzında bazı modellerde ise fermuar kenarında desen tarzında bazılarında ise geniş cep detayları olarak farklı pardesü tasarımları satışa sunulmaktadır. Kapüşonlu pardesü modelleri de daha spor bir tarz oluşturulmasında tesettürlü kadınlara yardımcı oluyor.

 Kaban Tarzında Pardesü Modelleri

 Çift düğme şeklinde kullanımlar ile daha trençkot havası verilen tesettür pardesü modellerinde bulunmaktadır. Daha klasik tarz kullanımların dışında tasarımlar olmakta ve tesettürlü kadınlar için hem daha şık hem de daha modern bir tarz ortaya çıkarmaktadır. Sonbahar ve kış aylarına özel tesettür pardesülerde saks mavisi, sarı, fuşya ve siyah renk tonlarında modeller bulunmaktadır.

 Farklı tarzlara ve farklı bedenlere hitap eden tasarımlarda çok şık kullanımlar yer almaktadır. Düğmeli pardesü modellerin bazı tasarımlarında etek ucuna kadar inen düğmeler olabiliyor. Zorlu kış şartlarında keçe kumaşlar daha çok ön plana çıkmaktadır. Keçe kumaşlar hem daha çok vücudu sıcak tutuyor hem de yaka kısmında yer alan kürk detayları daha şıj bir görünüm sağlıyor.

Bir cevap yazın