Tarçın Renk Kalın Kumaş Tesettür Kaban Modeli

Tesettür giyimin en sevilen parçalarından biri olan kabanlar, sezonun trend renkleri ile hanımlara sunulmaktadır. Tarzına güvenen kişilerin tercih ettiği modellerden biri olan kalın kumaş kabanlar, tesettür giyim kategorisinde yer almaktadır. Kendi tarzına güvenen kişiler sezonun en moda renklerinden biri olan tarçın rengini tercih etmektedir. Kuşe ve peluş kumaşlar ile tasarlanan bu kabanlar, büyük cep detayı ile süslenmiştir. Dik yaka kısmı ile birlikte tarz bir görünüm yaratan bu kabanlar, salaş kesim beden seçenekleri ile herkese uygun şekilde tasarlanmıştır.

Siyah Renk Tesettür Kaban Modelleri

Siyah renk tesettür kaban modelleri klasik görünümden hoşlanan hanımlar için en uygun ürünlerden biridir. Kaşe kabanlar, hakim yaka detayı ile birlikte kullanılmıştır. Büyük cepleri ile sonbahara damga vuran siyah renk kaşe kabanlar, boydan boya düğme detayları ile bilinmektedir. Sırtında desen işlemeleri bulunan bu kabanlar renkli parçalar ile birlikte kullanılmaktadır. Kol ucunda kalın düğme bulunan bu kabanlar, sezona adeta damga vurmaktadır. Tesettür kaban modellerinin tamamı tesettür kaban kategorisinde yer almaktadır.

Kırmızı Renk Volan Etek Detaylı Tesettür Kabanlar

Kırmızı renk kabanlar, kış mevsimlerinin vazgeçilmez parçalarından biridir. Çiçek yaka detaylı bu kaban modelleri volan etek kısmı ile sevilmektedir. Beğenilen bu modeller tesettür kaban kategorisinde bulunmaktadır. Sezon içerisinde dış giyim ürünleri arasında seçim yapmak isteyen hanımlar, kendi tarzına yönelik model seçimi yapmaktadır. Yeni sezon kırmızı renk ile canlı kombinler oluşturmak isteyen hanımlar, volan etek büyük cep detaylı kabanlar seçenekleri hanımların beğenisine sunulmaktadır.

Hardal Sarısı Kürk Yaka Detaylı Tesettür Kaban Modelleri

Hardal sarısı tesettür kaban modelleri, yaka kısmında bulunan kürk detayı ile sevilen modeller arasında yer almaktadır. Yeni sezon ürünlerinden olan yaka detayı kürk olan bu kabanlar, hardal sarısı rengi ile büyük beğeni toplamaktadır. Sonbahar mevsimine uygun kombin oluşturmak isteyen kişiler hardal sarısı renginde tasarlanan tesettür kaban modellerini tercih etmektedir. Farklı kombin oluşturmak isteyen kişiler önerilen modellerden biri olan kürk detaylı kabanlar, cepli ve cepsiz seçenekleri sunmaktadır. Yeni sezon ve trendleri takip eden kişiler bu ürünlere göz atmaktadır.

 

Bir cevap yazın