Straplez Görünümlü Kombin

Yazın göze en hoş gelen renklerden birisi şüphesiz ki pembe ve kırmızının en tatlı renklerinden biri olan fuşya. Bu renge tatlı demek aslında siyahla birleştiğinde haksızlık oluyor. Asil renklerin başında gelen siyah, ne ile kombinlenirse asil bir tablo yaratmayı başarıyor. Sizin yaptığımız fuşya-siyah kombinimizi küçük detayları olan seçimlerimizle daha hoş bir hale getirdik.

Akşam şıklığını göz önünde bulundurarak seçimimi siyah etekten yana kullandım. Bu tek modeli bol ve vücut hatlarını göstermeyen sade, şık ve asil görünümü olan bir model. Klasik tüm parçalarla kombinlenebilir. Ben üstüne canlı, göz alıcı bir renk olan fuşyayı uygun gördüm bu kombinimde. Kolları, bilekleri ve bel kısmındaki siyah detaylarla eteği tamamlayan bluzun göğüs kısmındaki straplez görüntüsü kombine abiye bir şıklık katıyor. Bluzun krep, etek ise buzul kumaş kullanılarak üretilmiştir. Etek kısmında iç göstermeyen astar kullanılmıştır. Kombinde kullandığım ürünler mevsimliktir ve tam kalıp olarak satılmaktadır. Kombinde kullandığım ürünleri satın alırken tam bedeniniz ne ise ona göre sipariş vermeniz sizin açınızdan daha iyi sonuçlanacaktır.

Tabii kide etek ve bluz uyumunun yanı sıra eşarp ta kombinin tamamlanmasında önemli rol oynar. Eşarp seçimi ne kadar renk açısında uyumlu olması gerekse de bu kombin için tek bir renkten ya da düz iki renk gibi modellerden oluşmamalıdır. Çünkü renk ve modeller ne kadar canlı olsa bile, genele baktığımızda sade bir kombin görüyoruz. Bu sadeli biraz kırıp, eşarp ile şıklığımızı tamamlayabiliriz. Ben mevsime uygun olmasını öncelikli kriterim seçerek çiçek desenlerinden oluşan bir eşarp seçtim. Renk olarak ise pembenin açık ve koyu tonlarının kullanıldığı ve yine uç kısımlarında siyahın ağırlaştırdığı desenleri tercih ettim. Sonuç olarak hem sadeliği kırıp, hem de şıklığı devam ettirdiğim bir tercih oldu. Fuşya olarak tamamladığım kombinin somon, bordo, haki ve tütün renkleri mevcuttur.

Olması gereken seçimleri biz ekibimizle karar verip sizlere sunuyoruz. Her bakan değerli gözün zevki elbette farklıdır. Nacizane kendi seçim önerimle oluşturduğum kombini buradan bulup satın alabilirsiniz. Bugün sizler için yaza uygun, akşam dışarı çıkarken giyebileceğiniz bir kombin oluşturdum. Diğer kombinlerle ve tekli ürünleri nelerle birleştirebileceğiniz yönündeki paylaşımlarıma devam edeceğim.

2 comments

Bir cevap yazın