Stilinizi Vurgulayan Tesettür Elbiseler

 

Ani hava değişimleri ile birlikte gelen Sonbahar mevsimi siz hazırlıksız olarak yakalamamalıdır. Bu nedenle stilinizi vurgulayan tesettür elbise modellerine ulaşmak için modaselvim.com adresini ziyaret etmelisiniz. Elbiseden eteğe, pardesüde kap modellerine, pantolondan ferace modellerine kadar pek çok ürünü bulabilmek mümkündür. Yaklaşan kış mevsimi için dolabınızda yeterli kıyafetiniz yoksa eğer en trend modeller sizi beklemektedir. 2017- 2018 Sonbahar-Kış sezonundan ilham alan en güzel modeller aşağıda yer almaktadır. Gecikmeden sonbahar tarzınızı oluşturmalısınız.

 

ÖRME TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

 

Örme modası tesettürlü hanımların en çok sevdiği tarzı ifade etmektedir. Sıcacık tutacak kıyafetler tercih etmek istediğinizde örme tesettür elbise modelleri en iyi alternatif olmaktadır. Keşfedilmeyi bekleyen örme elbiseler bordo ve pudra renkleri ile göz doldurmaktadır.

 

ÇİÇEKLİ ELBİSE MODELLERİ

 

Baharı hatırlatan ve içinizi kıpır kıpır yapacak olan çiçekli tesettür elbise modelleri önünde kullanılan pile sayesinde şıklığınızı daha da çok arttırmaktadır. Çiçeklerin ve renklerin birbiri ile uyumundan ortaya çıkmış olan bu elbiseleri sade renk şallarınız ile kombin yapabilirsiniz.

 

TAŞLI VE KEMERLİ ELBİSE MODELLERİ

 

Taş detaylarının kullanıldığı elbiseler her yaştan tesettürlü hanıma çok yakışmaktadır. Üstelik kemer detayının olması da bel hatlarını ön plana çıkartarak asil bir görünüm kazandırmaktadır.

 

KOT TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

 

Kottan asla vazgeçmem diyenler için Moda Selvim sitesinde çok farklı ve çok güzel kot elbise modelleri bulunmaktadır. Örgü bağcıkları ile detaylanan bu elbiseleri mutlaka görmelisiniz.

 

Bir cevap yazın