Stilini Keşfetmek İsteyenler İçin Giyim Seçenekleri

Kendine stili yaratmak isteyenler işe önce kendini keşfetmekle başlamaktadır. Herkes kendi doğasına ve zevklerine uygun bir stil geliştirerek ona göre kombinler yapmaktadır. Tesettür tarzda giyinen bayanların bazıları oldukça spor ve basic tarza sahiptir. Bazıları ise topuklu ayakkabıda kendini çok rahat hissetmekte ve her daim şık olmayı tercih etmektedir. Önemli olan ise her tarzda şıklığı yaratmayı becermektir. Moda Selvim bayanların bu arzusundan yola çıkarak her stilin en şık parçalarını koleksiyonunda barındırmaktadır. Bu açıdan yapılan seçimler daima isabetli olmaktadır.

 

Balık Elbise Tarzındaki Modeller Nasıldır?

 

Şık ve alımlı görünmeyi seven bayanların elbise tercihleri arasında balık model elbiseler önemli bir yere sahiptir. Vücuda tam oturan ve vücut kıvrımlarına sahip olan bayanların taşıyabileceği türden olan bu tesettür elbiseler oldukça estetik görünümlüdür. Kendine güvenen bayanların tercihi olmaktadır. Bu tarz balık elbiselerin arkasında kuyruğu olmaktadır. Böylece daha zarif bir görünüme sahip olmaktadır. Balık modelinde olan bu tesettür elbiselerin kendinden kolyesi olması nedeni ile ayrıca bir aksesuara gerek kalmadan tek başına taşınması yeterlidir. Kolyesi ise altın rengi zincirlerin üçgen formunda aşağıya doğru sarkması ile oluşturulmuş gösterişli bir modeldedir. Kollarında ise metal düğme detayları elbiseye şıklık katmaktadır. Likralı kumaşta yapıldığı için içerisinde rahat şekilde hareket edilmektedir. Kırk sekiz bedene kadar büyüklüğü ve birçok renkte alternatifi bulunmaktadır.

 

Sezonun Son Tesettür Elbise Modelleri Nasıldır?

 

Her zaman trendleri takip eden ve yeni modelleri gardırobunda görmek isteyen bayanlar için birbirinden güzel elbise modelleri vardır. Her vücut tipine uygun tesettür elbiseye yer veren Moda Selvim her zevke hitap etmektedir. Son trendler içinde yer alan kolyeli elbiselerde farklı çeşitlere yer verilmektedir. Kalp kolyeli, uzun kolyeli, damla veya üçgen kolyeli olan elbise modelleri vardır. Önden kemerli olan elbise modelleri ise sezonun önde gelen modelleri arasında yerini almaktadır. Elbise ile aynı kumaştan olan veya deri şekilde kemerler olduğu gibi metal şeklinde olanlarda bulunmaktadır. Önden düğmeli şekilde olan bu elbiseler hakim yakadır. Piliseli elbiselerin yanında, kolları güpürlü, etekleri fırfırlı farklı kumaşlardan yapılmış elbiseler mevcuttur. Yarasa kol şeklinde olanlar ise son modelleri arasında yerini almaktadır. Klasik tarzda giyimi benimseyenler için kolları ve yakası inci işlemeli olan modeller bulunmaktadır. Bazılarında ise inci işlemeler kemer şeklinde belde olmaktadır. Abiyelerdeki son modellerde ise bol bol güpürlü ve taşlı modeller vardır. Güpürün zarafetine sahip ve yer yer taş işlemeleri olan bu tarz abiyeler oldukça şıktır.

 

Bir cevap yazın