Spor Tesettür Giyim Kombinleri

 Genç bayanlara hitap eden tesettür kıyafetler son moda trendlerinden izler taşımaktadır. Spor tarzda kıyafetler kombinlenirken spor eşofman takımları, tunik ve pantolonlar, spor ayakkabılar, kapşonlu, kaygan kumaştan tasarlanan kıyafetler de son derece önem taşımaktadır. Spor tarz oluşturulurken çanta ve ayakkabı rengine yakın renkler seçilmeye çalışılmalıdır. Tesettür tarza sahip kıyafetler de modaya uygun tarzlarda tasarlanmaktadır. Parlak renkli modellerde sezonda öne çıkan modeller arasında yer almaktadır. Hem spor hem de klasik tarzdan izler taşıyan kıyafetler şık detaylar ile tasarlanmaktadır.

 

Modern Çizgilerle Oluşturulan Kombinler

 

Önü kısa arkası uzun tunikler, çizgili elbiseler, nakış desenli üst kıyafetler de ilkbahar ve yaz sezonunda tesettürlü bayanlar için vazgeçilmez olmaktadır. Bahar mevsimin gelmesiyle havalar ısınırken yaz mevsimine doğru güneşin de etkisi artacaktır. Güneş altında giyilen kıyafetler de sağlığı etkilemektedir. Bu sebeple hafif yapıda kıyafetlerin kullanılması gerekmektedir. Teri emen, terletmeyen kumaşlarla çalışılarak tasarlanan tüm kıyafetler koruyucu özellikte tasarlanmaktadır.

 

Vazgeçilmez Tesettür Giyim Ürünleri

 

Pamuklu eşarplarda serin tutması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle şık görünüme kavuşan modeller rahatlığı ile de son derece popülerdir. Yaz serinliği de kısa sürede yakalanacaktır. İpeksi dokunuşu hissettiren pamuklu kumaşlı kıyafetler de ter emen yapısı ile sık sık tercih edilmektedir. Modern tesettür parçaları spor ve klasik tarzı da yansıtmaktadır. Birbirinden güzel desenleri ile dikkatleri çeken modeller 2017 senesinde de vazgeçilmez olacaktır. Görünümü ve işlevselliği ile tercih edilen modeller yaz serinliğini de yansıtmaktadır

 

Sade Görüntüye Sahip Kıyafetler

 

Flu görüntüsü ile dikkat çeken modellerde desenler de adeta bir ressamın fırçasından çıkan tabloları andırmaktadır. Renklerin uyumu da gözleri yormadan rahatlatmaktadır. Aynı desenler ise farklı renk kombinasyonlarında kullanılarak farklı zevklere hitap etmektedir. Spor kıyafetler ile kombinler oluşturulduğunda eşarplarında spor tarzda olması gereklidir. Çiçek desenli, geçmiş dönemlerden izler taşıyan motifler estetik bir görüntü oluşturmayacaktır. Bizler yeni sezonda dikkat çeken tesettür ürünlerini kullanıma sunmaktayız. Yaz ve ilkbahar aylarının tüm renklerini barındıran eşarp desenleri ile iddialı görüntüler oluşturulacaktır.

Bir cevap yazın