Spor Şıklığını Ön Plana Çıkaran Kombinler

Günlük hayatta kombin oluşturmak isteyen hanımlar için uygun pek çok yeni sezon ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler ile hem spor hem de şık bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için son moda akımına uyan parçalar vitrinlerde yerini almaktadır. Bu sezon beyaz renginin hakim olduğu tesettür kombin önerilerinde beyaz keten kumaş pantolon ile üzerine uzun kenarları kesik tunik modelleri tamamlayıcı parça olarak önerilmektedir. Takım kombini yapmak isteyen hanımlar için uygun bir öneri olan bu görünüm yaz aylarının kurtarıcı tesettür kombinidir.

Yeni Sezon Keten Kumaş Pantolon Modelleri

Pek çok tesettür kombin önerisi içerisinde yer alan keten kumaş pantolonlar, sezonun en gösterişli ve spor parçalarından biridir. Günlük yapılan kombinler içerisinde sıkça tercih edilen keten kumaş pantolon modellerinde, beli lastikli ve bağcıklı olan modeller spor şık görünümü yansıtmaktadır. Bilekleri katlamalı model olan bu pantolonlar, havuç kesim ya da salaş kesim olarak tasarlanmıştır.

Keten Kumaş Pantolonlar İle Tesettür Kombin Önerisi

Keten kumaş bu sezonun tamamlayıcı alt giyim ürünlerinden biridir. Kurtarıcı rahat parçalar arasında yer alan bu pantolon ile pek çok kombin önerisi bulunmaktadır. Renkli keten kumaş pantolonlar ile aynı renk tunik ve gömlek seçimleri, tesettür takım görünümünün oluşmasını sağlamaktadır. Salaş kesim, dik yaka gömlekler ile beli bağcıklı olan keten kumaş pantolon bu sezonun en beğenilen tesettür kombinini oluşturmaktadır. Bu kombinin altına uygun babet ve hasır çanta seçimi kombini tamamlayıcı parça seçimleri olacaktır.

Sezonun Modasına Uygun Keten Kumaş Pantolon Renkleri Nelerdir?

Bu yaz sezonunda alt giyim ürünleri arasında en çok beğenilen ürün keten kumaş pantolonlardır. Rahatlığı ile bilinen bu pantolon modeli yapılan pek çok kombinin tamamlayıcı ürünü olmaktadır. Sezonun modasını ve renklerini takip eden hanımlar için uygun renk seçimleri oldukça önemlidir.

Bu sezon sevilen keten kumaş pantolon modellerinde lila, kırık beyaz, krem rengi ve sarı renkleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Tüm üst giyim parçaları ile uyum içerisinde olan bu renk pantolonlar, hanımların hem gece hem de gündüz yapacakları kombinlere de şık bir dokunuş sergilemektedir.

 

Bir cevap yazın