Sonbahar Tesettür Tunik Ve Fiyatları

tesettür tunikMuhafazalar kadınlar tesettür giyim alanında kendilerini daha rahat hissedebileceği özel kıyafetler tercih ederler. Çoğu tesettürlü kadınlar tesettür tunik gibi giyim ürünlerini tesettür dış giyim ürünü olarak tercih etmekte ve bu şekilde hem çok daha rahat hem de çok daha pratik kombinler elde etmektedir. Her tesettürlü kadının tarzına ve beden ölçülerine özel tesettür tunik modellerini bulması mümkündür. Genç tesettürlü kadınlar bu tarz tunik modellerini kot pantolon ve ya etek pantolon modelleri ile kullanabilmektedir.

Yeni sezonda tunikler ve tüm modeller: https://www.modaselvim.com/tunik

 

Moda tasarımcıları farklılık siteyen tesettürlü kadınları dikkate alarak tesettür tunikler de asimetrik kesim kullanmıştır. Hem şık hem de modern bir görüntü sergilemek isteyen tesettürlü kadınlar ise tunik modellerinde yer alan kolye detayları sayesinde bu görünüme kolay bir şekilde ulaşmaktadır. Bu model tesettür tunik modellerinde ise fuşya ve lacivert gibi renkler daha çok ön plana çıkmaktadır. Salaş tesettür tunik modellerinde zümrüt ve lacivert renk tonları tercih edilebilir. Salaş tunik modelleri bilek hizasına yakın uzunluklarda olabilmektedir.

 

Sade renkler çoğunlukla viskon kumaş seçimleri ile şık kullanımlarıyla tercih edilebilirken, desenli tesettür tunik modelleri günlük hayat içerisinde kullanımlarda çok daha özel seçimler olacaktır. Genç tesettürlü kadınlar için ise daha spor penye kumaşlarda baskı tasarımlar sunulabiliyor. Her kumaş seçimi tunik modelleri ve fiyatları arasında farklılık oluşturacaktır. Çizgili desen tesettür tunik modelleri de günlük kullanım için oldukça uygun olmaktadır.

 

Şifon kumaşlardan tasarlanan tesettür tunik modelleri ise şık bir davet için oldukça idealdir. Mürdüm renk tonları da son yılların hem en trend hem de en iddialı renk alternatifleri arasında yer almaktadır. Tesettürlü kadınlar tiko tesettür tunik modellerini ise her ortamda tercih edilebilir.

 

 Tesettür Tunik Fiyatları

 

Tesettürlü kadınların hem günlük hayatlarında hem de özel organizasyonlarda çok fazla tunik modellerini tercih etmektedir. Tesettür tunikler modellerinde farklı fiyatlar görülebilmektedir. Bu ürünün kalitesinden de kaynaklanmalıdır. Kaliteli kumaşlar ile tasarlanan tesettür tunik modelleri daha pahalı olabilmektedir. Bunun yanı sıra tunik modellerinde yer alan detaylara göre de fiyat artabilmektedir. İnci, palet gibi detaylar tunik modeli fiyatını arttırmaktadır.

 

Bir cevap yazın