Sonbahar Tesettür Giyim Pardesü Tasarımları

pardesüTesettür giyimde pardesü tasarımları kıyafet parçaları arasında rahatlık ve uzunluk açısından tesettüre en uygun dış giyim ürünüdür. Tesettür pardesüde her sezon yeni tarzda ve modelde pardesü tasarlanmaktadır. Hanımların beğenisine sunulan bu parçalar ile farklı pek çok kombin yapılmaktadır.

 

Her tesettürlü hanımın ve her kadının tarzı farklıdır. Her tarza uyum sağlayacak parçalar bulmak kimi zaman zor gelebilir. Bunun için sezonun yeni çıkan parçalarını ve tasarımlarını takip etmek gerekir. Sezonun yeni çıkan pardesü tasarımları arasında her mekâna uyum sağlayan hâkim yaka pardesü tasarımları bulunmaktadır. Bunun dışında yaka kısmı tokalı ve desenli olan pardesü tasarımları da gözleri kamaştırmaktadır. Şık görünüm isteyen kişilere özel taşlı pardesü modelleri de sezonun önde gelen parçaları arasına girmektedir.

 

 Günlük Pardesü Kullanımında Rahat Kombin Önerileri

 

Tesettürlü hanımların günlük hayatta ve koşturma sırasında giydiği kıyafette en önem verdiği şey rahatlıktır. Pardesüler tesettürlü hanımlar için rahat hareket özgürlüğü sağlamaktadır. Ayrıca tek parça olarak kullanımı bakımından da oldukça rahattır. Pardesünün içerisine giydiğiniz kıyafetler, pardesünün uzun olmasından dolayı önemli değildir. Böylelikle günlük koşuşturmacada kombin yapmak için uğraşmanıza gerek kalmaz.

 

Günlük pardesü kombini yaparken ince ve salaş kumaş pantolon üzerine sıcak havalarda tişört soğuk havalarda triko ya da kazak seçimi yapabilirsiniz. Bu giyim parçalarının üzerine alacağınız pardesü ile kombini kısa sürede tamamlamış olacaksınız. Bu tarz rahat kombinlerde rahat spor ayakkabı seçimi doğru olacaktır. Aynı zamanda büyük kol çantası ya da sırt çantası ile sezonun modasına ayak uydurabilirsiniz.

 

 Tesettür Pardesünün Kullanım Süresi

 

Pardesü modellerinin en önemli özelliklerinden biri ise kumaşının ve modelinin kaliteli olmasıdır. Kaliteli kumaş ile tasarlanan pardesüler kullanım süresini uzatmaktadır. Aynı zamanda her sezona uyum sağlayacak bir model seçimi de bu kullanım süresini uzatmada yardımcı olacaktır. Kaliteli pardesü seçtikten sonra fiyat performans karşılaştırması yapabilirsiniz. Bu karşılaştırma ile pardesü seçimlerini daha kolay ve doğru bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız.

 

Tesettür pardesünün kulanım süresi aynı zamanda seçilen bedene ve kumaşın dokusuna göre de değişim göstermektedir. Dar beden pardesü kullanımı ileride sorun çıkartabilir. Her zaman rahat kumaş dokusunda modeller tercih edilmelidir

 

Bir cevap yazın