Sonbahar Tesettür Giyim Dolabında Neler Olmalıdır?

 Sonbahar tesettür giyimSonbahar mevsimi ile birlikte giyim dolabında bazı değişiklikler yapılmaktadır. Bu değişiklik yeni sezonda çıkacak olan parçalar ile ya da kışlık kıyafetlerin askılarda tekrar yerini alması ile olabilir. Sonbahar tesettür giyim dolabının bazı vazgeçilmez ve olması gereken giyim ürünleri bulunmaktadır. Genel olarak tesettür dış giyim parçaları, kazaklar, atkı ve eldiven gibi parçalar sonbahar aylarında olması gereken parçalardır.

 

 Sonbahar Tesettür Giyiminde Kazak Kombinleri Nelerdir?

 

Sonbahar tesettür giyiminde kazak kullanımı hem rahatlık hem de sıcak tutma açısından önemlidir. Yazın giyilen ince trikoların yerini sonbahar aylarında kalın kazaklar almaktadır. Kazak modelleri her tarza göre farklı seçenekte bulunmaktadır. Sezonun en tercih edilen kazak modeli ise uzun salaş örme kazaklardır. Bu kazaklar ile hem pantolon hem de etek kombinleri yapabilirsiniz. Günlük hayatında rahat giyinmeyi seven kişiler için bu kazağı altına eşofman tercihi daha spor bir görünüm sağlayacaktır.

 

Kazak ve etek kombinlerinde ise balıkçı yaka kazaklar ya da salaş kazaklar ile fitil kumaş kalem etek kombini modern görünüm oluşturacaktır. Bu kombinin üzerine koyu renk deri ceket ya da şişme mont giyebilirsiniz. Altına ise tercihe göre düztaban ya da topuklu bot seçimi proporsiyonu düzgün göstermek için doğru seçim olacaktır.

 

 Sonbahar Tesettür Giyiminde Triko Parçalar Nasıl Kombinlenir?

 

Trikodan dört mevsim vazgeçemeyen kişiler için sonbahar ve kış aylarında da triko parçalar vitrinlerde bulunmaktadır. Bu triko parçalar mevsim sıcaklığına bağlı olarak daha kalın üretilmektedir. Kalın triko bluzları, etek ve tunikleri sonbahar aylarında da böylelikle kullanabilirsiniz. Kalın triko tunik ile altına kadife fitil kumaş İspanyol paça pantolon tercih edebilirsiniz. Bu kombinin altına boyunuzu daha uzun göstermesi için rahat topuklu bot giyebilirsiniz.

 

Bu tarz kombinlerde görünümü tamamlayacak bazı aksesuarlar bulunmaktadır. Bu aksesuar kullanımı ile kombininize uygun destekleyici parça seçimi yapabilirsiniz. Sonbahar denilince akla aksesuar seçimi olarak kalın kumaş şallar gelmektedir. Bu tarz bir şalı boynunuza dolayabilirsiniz. Aynı şekilde eldiven kullanarak spor görünümden uzaklaşıp daha modern bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu tarz triko tunik kombinlerinde uzun kolyeler her zaman vazgeçilmezler arasına girmektedir. Uzun bir kolye takarak kombini tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın