Sonbahar Tesettür Elbise Modelleri

tesettür elbise1.Bohem Tarzda Tesettür Elbise

 

Son dönemlerde elbiselerde desenler, baskılar çeşitlendi. Eski zaman desenleri modern elbiselerde yer almaya başladı. Maksi boy elbiselere oldukça yakışan bu geçmişten gelen moda tesettür elbise de de oldukça hoş durmakta. Turuncu, yeşil, bordo ve kahve tonları içeren bu elbiseler bohem bir tarz yansıtıyor. Üzerlerinde yaprak, çiçek desenleri ile daha da hoş bir hal alıyor. Bu sonbaharda yerini alan bu bohem parçaların kombinlenmesi de oldukça kolay. Koyu ve açık kahve tonlarında süet çanta ve ayakkabılar bu elbiselere çok yakışıyor. Şal konusunda ise yine kahve tonları, bordo ve yeşil tercih edebileceğiniz renklerden.

 

2.Minimal Elbiseler

 

Minimalizm son yıllarda hayatımızın her anına yansımış durumda. Tesettür elbise de bu akımdan etkilenmiş ve oldukça da hoş olmuştur. Bol kesimlerin yerini daha dar kesimler, kalem elbiseler sade ve şık tasarımlar aldı. Şehirli kadın ruhunu yansıtan geometrik desenler ile bezeli kalem elbiseler dolapta yerini aldı. Bu ağır ve güçlü elbiselerle kombin yaparken uzun deri çizmeleri, ceketleri, deri el çantalarını kullanabilirsiniz. Şal olarak da yine minimalist desenler veya tek renk tercih edebilirsiniz. Bu minimalist aynı zamanda da oldukça şık olan tarz ile isterseniz işe gidebilirsiniz isterseniz özel davete veya bir buluşmaya katılabilirsiniz.

 

3.Triko Elbise

 

Soğuyan havalarda hem sizi oldukça sıcak tutacak hem de şık gösterecek bir tesettür elbise türü de triko elbiseler. Genel olarak dar kesim olan bu triko elbiseler palto veya ceketle kombinlenince oldukça şık oluyor. Altına da kısa birer çizme ve kalın bir şal ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

4.Eşarp Baskılı Elbiseler

 

Yeni sezonda birçok marka ürünlerinde farklı desenler denemeye başladı. Eşarp baskılarını anımsatan bu elbise desenleri geometrik renk çizgiler, çiçek desenlerinden oluşuyor. Oldukça renkli ve eğlenceli bir tarz ortaya çıkıyor. Ayrıca giyiminize egzotik bir hava katıyor. Biraz farklılık ve eğlenceli tasarımlar istiyorsanız bu tarz elbiseler tam size göre. Ayrıca bu elbiselerin bir mekanı bir yeri de yok. Bir iş toplantısında da tercih edebilirsiniz gündelik yaşamda da. Hatta biraz daha şık kombinleyerek özel davetlere dahi katılabilirsiniz.

Bir cevap yazın