Sonbahar Renkleri İle Tesettür Kombin Oluşturma

Sonbahar ayları insanın içini ısıtan aylardan biridir. Bu aylarda yapılan kombinler de mevsime uygun şekilde özel olarak hazırlanmaktadır. İnsanın içini ısıtan tonların yer aldığı bu sezonda sonbahar renklerinden turuncu, kiremit ve kahve tonları yaygın bir şekilde tercih edilmektedir. Kollarında yırtmak kesik detayı bulunan kiremit rengi balıkçı yaka kazaklar ile jean kumaş İspanyol paça pantolonlar tesettür kombin oluşturmak isteyen kişilerin ilk tercihleri arasındadır.

Jean İspanyol Paça Pantolon İle Kombin Önerisi

Jean kumaş her sezon kullanılan pantolon kumaşlarından biridir. Özellikle kış aylarında tercih edilen İspanyol paça kesim, sonbahar aylarında yapılan tesettür kombin önerilerinde sık sık karşımıza çıkmaktadır. Bu sezon kiremit ton üst giyim ürünlerinde kullanılan İspanyol paça pantolon belindeki kemer detayı ile adeta mükemmel bir uyum içerisindedir. Bu pantolonun üzerine hem kazak hem de gömlek tercih edilerek gidilecek lokasyona uygun kombin oluşturulmaktadır.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Gömlek ve İspanyol Paça Kombin Önerisi

Gömlek, sonbahar aylarında sıcak ton renkler ile ışık saçmaktadır. Sezonun moda alt giyim ürünlerinden biri olan İspanyol paça jean pantolonlar ile beraber kullanılan keten gömlekler, kiremit ve kahve tonları ile sonbahar uyumunu yakalamaktadır. Jean pantolonun bel kısmına takılan taba renk deri kemer ile gömlek ile pantolon renkleri arasındaki geçiş sağlamaktadır.

Gömlek ve pantolon kombinlerinde en önemli parça seçimlerinden biri ayakkabıdır. İspanyol paça detayı bulunan bu pantolonun fiziği uzun ve ince göstermesi için topuklu bot giyilmelidir. Kemerin renginde taba renk topuklu bot bu kombini tamamlayacak parçalardan biridir. Şal seçimlerinde tafta kumaş ya da eşarp seçimi yapacak olan hanımlar sezonun moda desenlerinden yararlanmaktadır.

Kazak ve İspanyol Paça Kombin Önerisi

İspanyol paça jean pantolonların üzerine giyilen en rahat parçalardan biri kazaklardır. Sezonun modasını yansıtacak detaylar bulunan kazaklarda kiremit rengi kazak ile İspanyol paça pantolonlar oldukça uygun kombini sunmaktadır. Bu kombin için kazak rengi bej ya da siyah olarak da tercih edilmektedir. Sezon renklerinde giyilen kazaklar ile İspanyol paça pantolonun üzerine kazağın renginde çanta ve ayakkabı seçimi yapılmaktadır. Şal olarak koyu tonlar tercih edilmelidir.

 

Bir cevap yazın