Sonbahar Renkleri İle Kombin Yapmak

Tesettür giyimde sezonun sonbahar ürünleri raflarda yerini almaktadır. Bu ürünler capcanlı sonbahar renkleri ile göz kamaştırmaktadır. Bu sezon turunun hâkimiyet gösterdiği elbise ve trikolar moda. Uzun triko kumaş turuncu tunik ve altına aynı kumaş ve renkte bol paça pantolon uyumu takım kombin oluşturmaktadır. Sonbahar renklerini birbirleri ile kombinlemek görünümü daha eğlenceli bir hale getirecektir.

 Hardal sarısı uzun tüllü elbise ile kot ceket kombini ise bu sezonun renklerinin hâkim olduğu görünümü size sağlayacaktır. Özellikle sarı ile kot kumaşının uyumu göz kamaştırmaktadır. Bunun yanı sıra bordo renk İspanyol paça pantolonun üzerine giyeceğiniz siyah uzun tunikte sonbahar renkleri ile doğru tesettür giyim kombin yapmanızı sağlayacaktır.

 Sonbahar İkili Takım Kombinleri

 Sonbahar aylarında ikili takım kıyafetler hem sezona hem de mevsime uygun giyilebilecek en doğru parçalardır. Tesettür giyim kombin yaparken takım oluşturmak için aynı renk ve kumaş dokularının tutturulması yeterli olacaktır. Böylelikle farklı parçaları da takım haline getirebilirsiniz. Uzun kollu spor tunik ile altına bol paça pantolon kombini bu sezonun gözde trendleri arasında yer almaktadır. Bordo ve tarçın renklerinin hakim olduğu bu takımları daha canlı bir hale getirebilirsiniz.

 Kombine hareket katmak için boynunuza uzun kolyeler takabilirsiniz. Saatin yanına bol bilezek ya da künye takarak daha şık bir kombin elde edebilirsiniz. Dış giyim parçalarında ise trençkot veya uzun kot ceket seçimi yaparak görünümü tamamlayıcı parçaları bir araya getirebilirsiniz. Kombinin altına gideceğiniz yere uygun topuklu ya da düz spor ayakkabı giyebilirsiniz.

 Tesettür Giyim Uzun Hırka Kombini

 Tesettür giyimde en sık tercih edilen parçalardan biri olan hırkayı farklı parçalar ile birleştirerek yeni görünümler elde edebilirsiniz. Uzun hırka kombini yaparken içinize sade parça seçiminde bulunarak hırkayı ön plana çıkartabilirsiniz.

 Düz beyaz balıkçı yaka kazak ile altına bol paça kot pantolon seçimi yaparak hırkada daha canlı ve gösterişli bir model seçebilirsiniz. Böylelikle gözler hırkanın üzerinde olacaktır. Aynı zamanda bu kombini yaparken dikkati tek bir tarafa yoğunlaştırmak modern görünüm isteyen kişilerin en sık yaptığı giyim sırrıdır.

Bir cevap yazın