Sonbahar Modasında Hardal esintisi

 

 

 

 

Sonbaharın en özel renklerinden biri de hardal sarısı. Sonbaharın gelmesi ile hardal renginin her tonunu bolca çevremizde göreceğiz. En çokta kıyafetlerde etkisini gösteren bu sonbahar rengi, yeni kombinlerin de sezonunu açıyor. Tunik modellerden tutun da abiye modellere kadar birçok çeşitte kendine yer buluyor. Peki, bu mevsimin ruhunu yansıtan hardal sarısı hangi renkler ile kombin yapılmalı? Hangi modellerde ağırlıklı kullanılmalı? Sonbaharın gelmesi ile kıyafet modasında da bir geçiş dönemi başlamış oldu.  Giyim modelleri ve stil önerileri kadar renk çeşitleri de moda için önemli.  Sonbahar renk trendine uygun kombinler ve modeller için yazının devamını okumanızı öneririz.

Renk Kombini Nasıl Olmalı? 

 

Şık giyimin püf noktası model tercihi kadar renk tercihine de bağlıdır. Sonbaharın gelmesi ile soft renkler yerini pastel ve baharat tonlara bırakacak gibi görünüyor. Pastel ve baharat tonların en gözdesi olan hardal sarısını ise hangi renkler ile kombin yapabiliriz? İlk olarak hardal sarısı ile kombin yapabileceğiniz en iddialı renklerden biri siyah olacaktır.  Siyah rengine sahip modeller giyiminizde zemin niteliği oluşturur ve hardal renginin her tonunu üzerinde hakkıyla taşır. Örneğin siyah kalem etek ile hardal sarısının açık tonlarına sahip bir gömleği kombin yapabilirsiniz. Yine, siyah bilek pantolon ile hardal tonları taşıyan bir tuniği de kombinleyebilirsiniz.

 

 

 

 

Aksesuar detaylar

Şal, eşarp ve ayakkabı gibi aksesuar detayların renk tercihini ise vizon ya da gri tonlardan yana yapmalısınız.  Bu renkler ara ton olarak renk kombininize kolay uyum sağlayacaktır.  Yaz aylarının floral desenlerini taşıyan ama sonbaharın renkleri ile hayat bulan elbise modellerini de tercih edebilirsiniz. Bu tarz elbiseleri ise stiletto ve topuklu sandalet modeller ile kombin yapabilirsiniz. Renk kombininizi ise krem ve turkuaz tonlardan yana yapmalısınız.

 

 

 

 

 

Hardal İle En Uyumlu Tonlar

 

Hardal sarısı ile en fazla yakışan renkler; Yeşil, bordo, gri, siyah, taba

Bu renkler hardal sarısı ile kombin yapabileceğiniz en ideal tonlara sahiptir.

Hardal sarısı, tesettür giyimde de en çok tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Tunik, gömlek ve bluz modellerinde esas renk olarak ön planda yer alıyor. Ferace ve elbise modellerinde ise, ara renk olarak detaylara saklanıyor.

Bir cevap yazın