SONBAHAR KIŞ TESETTÜR SEÇENEKLERİ

 

G.M.Z. Tesettür - ModaSelvim      Son dönemin trend alışkanlığı olan internet alışverişi kışlık tesettür giyim seçenekleri ile de kullanıcılara özel seçenekler sunuyor. www.modaselim.com adresi ile kullanıcılara özel seçenekler sunan web adresi birbirinden şık ve özel seçenekler sunarak bayanlara alternatifler oluşturuyor.

 

           Kışlık tesettür giyim kap seçenekleri ile soğuk kış günlerinde bayanlara şık giyim tercihleri yanında soğuktan koruyacak işlevsel seçenekler sunuyor. Koyu renklerin hâkim olduğu kaplarda bordo, siyah ve lacivert gibi renklerin ağırlıklı olduğunu görüyoruz. Açık renk kaplarında tercih edildiği kap seçenekleri kemerli ve düğmeli gibi şık seçenekleri de bir araya getiriyor. Balıksırtı kap ile de özgün tarz arayanlara şık bir tercih sunuluyor.

 

Tek parça olan kap seçeneği dışında iki parça olarak etek ceket halinde de özel alternatifler sunuyor. Kışlık tesettür giyim seçenekleri için Sonbahar / Kreasyonu başlığı açan Moda Selvim bu madde başlığı altında sunduğu seçeneklerden bir diğeri de iç giyim olarak sunulan seçimlerdir. Lazer kesim varaklı elbise yanında altın renk motifli boydan elbise de bayanlara özel seçenekler sunuyor.

 

Düğmeli kürklü modeller de kullanıcılara özel seçenekler sunan Moda Selvim, fiyonklu ferace ve kışlık kap gibi birbirinden özel seçenekleri bayanların tercihine sunuyor. Özel seçenekler arasında şişme kaban tercihi de sunarak şıklığınıza şıklık katmanızı sağlıyor. Bu seçenekleri özel birer formata dönüştüren Kışlık tesettür giyim alternatifleri ile leopar desenli seçeneklere de sahip olarak özgün kombinler oluşturmanızı sağlıyor.

Bir cevap yazın