Sonbahar Kış En Yeni Tesettür Elbise Modelleri

 

Giyim stilinizi tamamlama konusunda ihtiyacınız olan en yeni Sonbahar-Kış tesettür elbise modellerine göz attınız mı? Dolabınızda kışa hazırlık için hala uygun kıyafetleriniz yoksa eğer online alışverişin en kalitelisi olan Moda Selvim giyim sitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Şık ve bir o kadar da modern bir duruş sergilemeniz için yüzlerce farklı model sizi beklemektedir. Her sezon yenilenen koleksiyonunda bu sezon tesettür elbise modelleri göz kamaştırmaktadır. Her yaşa ve her zevke uygun olan modellerin olması sayesinde alışveriş yapmak çok kolay olmaktadır. İşte yeni sezon için tercih edebileceğiniz modeller aşağıda yer almaktadır.

 

 Kadife Elbise Modelleri

 

Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde kullanılabilen kadife elbise modelleri tesettürlü kadınların rahat kullanımı için oldukça idealdir. Özellikle kış modasına uygun olarak mor rengin güzelliği kadınların cazibesini ve çekiciliğini daha da çok arttırmaktadır.

 

 Hırkalı İkili Takım Elbise Modelleri

 

İkili takımlar tesettürlü kadınların kolay kombin yapabilmesi adına oldukça iddialıdır. Bu nedenle hırkası gül desenli olan tesettür elbise modelleri ile her ortamda iz bırakmanız mümkün olmaktadır. Tercih edeceğiniz renkler siyah, şarabi ve mürdüm olabilir. Gül desenlerinin hakim olması nedeni ile sade eşarp ile kombin yapılması gerekmektedir.

 

 Bolero Görünümlü Elbise Modelleri

 

Bu kış en çok tercih edilecek modeller arasındadır. Bolero görünümü elbise çok şık bir detay kazandırmaktadır. Bordo ve siyah renk seçeneğinden istediğiniz elbiseyi satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın