Sonabahar – Kış Sezonu İçin Kombin Detayları

klasik tesettür giyimGiysi denildiği zaman kadınların hem şık hem de rahat olması gerekir. Özellikle ofiste çalışan kadınlar için kışın kıyafet seçmek çok zordur. Stilinizi yansıtıcı olan iş elbiseleri tercih edilmelidir. Peki nasıl parçalar tercih edilmelidir?

 

Yelek

 

Tesettür yelekler en çok tercih edilenler arasındadır. Uzun süredir tesettür modasında yelekler görüyoruz. Günlük ve klasik modelleri olan yelekler, farklı kombinasyonlarda kullanılabilir. Pullar, payetler veya uzun yelekler ofislerde çok uygun olacaktır. Bu yelekler, kumaş pantolon, etek, kot pantolon gibi birçok farklı klasik tesettür giyim türü ile birleştirilebilir.

 

Ceketler

 

Ceketler bu sezonun en popüler ürünleridir. Farklı desen ve renklerde kullanacağınız ceketler klasik bir görünüm katacak ve kendinizi rahat hissedecektir. Özellikle kare desenli ceketler tarzınızı göstermek için harika bir fırsat olabilir. Daha fazla toplantı için ve klasik kıyafetler giymeniz gereken yerlerde kareli ceketleri tercih edebilirsiniz. Bu ceketlerin altında kot pantolon, kot etek, düz pantolon veya kumaş pantolon seçebilirsiniz.

 

Geniş Paltolar Ve Dış Giyim

 

Kışın, mantolarınız kombinasyonunuza bir ektir. Son yıllarda çoğu kadın uzun paltoları tercih eder. Bir palto seçerken doğru rengi ve doğru kombini yapmak önemli bir noktadır. Çünkü cildinize ve tarzınıza uymayan bir renk ve kesimdeki kıyafetleri kullanarak şık bir görünüm elde edemezsiniz. Dış klasik tesettür giyim kışın en belirgin detaylarını elinde barındırır. Bu nedenle, yanlış seçilmiş bir kombin tüm şıklığı arkada bırakabilir. Ancak, en doğru seçtiğiniz kombin ile marka giyinmeye bile gerek kalmadan göz kamaştırabilirsiniz.

 

Hırkalar Ve Kazaklar

 

Kışın vazgeçilmez koşullarından biri de kazak ve hırkalardır. Tesettürlü kadınlar için vazgeçilmez olan kazaklar ve hırkalar hem günlük kombinasyonlar hem de toplantılar için uygundur. Keten veya deri etekler, kalın ve uzun kazaklarla kombin yapıldığında şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Bol Pantolon

 

Pantalon başörtüsü ile en çok tercih edilen kıyafet türüdür. Ofiste rahatça hareket edebilir ve kışlık pantolon seçerek çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tesettürlü birçok kadın sıcak yaz aylarında ince uzun etekleri tercih eder. Ancak uzun etekleri sadece yazın değil, kışın da tercih edebiliriz. Keten, süet veya deri etekler birçok farklı kombinasyonda tercih edilebilir. Uzun etekler günlük kullanım için ve klasik bir ortam için uygundur.

 

Bir cevap yazın