Son Trend Tesettür Elbise Modelleri ve Fiyatları

Bayanların gardıroplarının vazgeçilmez kıyafet parçalarından biri de elbiselerdir. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar modayı yakından takip eden, kaliteli ve özgün tasarımların yer aldığı Moda Selvim’deki tasarımcıları inceleyebilirler. Bu sezonda kreasyonlarda yer alacak, indirimdeki tesettür elbise fiyatları hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

 

Dört mevsim farklı tasarımların yer aldığı moda sektöründe tesettür elbise modelleri de çeşitlilik göstermektedir. Moda Selvim’de bulunan elbise seçenekleri arasında günlük giyimde ve özel davetlerde giyebileceğiniz modelleri bulabilmeniz mümkün.

 

 Prenses kollu tesettür elbiseler

 

Son trend elbiselerde yer alan prenses kollar bu sezon yine tasarımlarda göze çarpmaktadır. Belden kuşaklı, sırtı fermuarlı ve inci detaylı pelerin kollu elbiseler günlük giyimde tercih edebileceğiniz modeller arasında yer almaktadır. Renk seçenekleri arasında bordo, kiremit, şarabi, mürdüm ve siyah renklerde prenses kol tesettür elbiseleri görebilirsiniz.

 

 Fırfır detaylı tesettür elbiseler

 

Tesettür elbise modelleri içerisinde bulabileceğiniz fırfır detaylı elbiseler oldukça şık duran tasarımlar arasındadır. Günlük giyimde ya da özel davetlerde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sezona damga vuran renklerde tasarlanan fırfır detaylı elbiselerde zümrüt rengi, gül kurusu, bordo, kahverengi, bebek mavisi ve vazgeçilemeyen siyah renkte bulabilirsiniz. İndirimli ürünler arasında yer alan fırfır detaylı tesettür elbise fiyatları da bütçenizi sarsmayacaktır.

 

 Kot işlemeli tesettür elbiseler

 

Kot elbiseler bayanların her zaman tercih ettiği elbise modelleri arasında yer almaktadır. Bu sezon da hem fiyat açısında hem de tasarımlar açısından şık modelleri Moda Selvim’de bulabilirsiniz. Etamin nakışlı, işlemeli, belden kuşaklı farklı renk tonlarında kot tesettür elbiseleri arasından birimi seçebilirsiniz. Ekonomik olarak bütçenizi sarsmayacak tesettür elbise fiyatları seçenekleri bakımında da tercih edebileceğiniz bir üründür.

 

 Güpürlü tesettür elbiseler

 

Eski yıllarda çok moda olan güpür işlemeli elbiseler bu sezon tekrar moda tasarımcılarının kreasyonlarında yer almaktadır. Kolları volanlı ve gül güpür işlemeli tesettür elbise modelleri günlük giyimde ve özel davetlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şık bir görüntü oluşturan güpür tasarımlar elbiselere ayrı bir hava kattığı için bayanların vazgeçilmez tercihleri arasında bulunmaktadır. Renk seçenekleri arasında son trend renklerde tasarlanan modelleri bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın