Son Trend Abiye Modelleri

tesettür giyim abiyeDüğün, kına, nişan gibi özel gecelerde bu model kadınlar tarafından seçilmektedir. Bu modelin en önemli özelliklerinden bir tanesi kadına ciddi ve güvenilir bir insan modeli önüne koymaktadır. Özellikle bolero görünümü yani bir ceket havası kadında özellikle ciddi, disiplinli ve kendine güvenen bir kişi imajı yaratır. 38 bedenden başlayarak herkesin isteğine göre bedenleri mevcuttur. Bu modelin bordo renginin ağırlıkta kullanıldığı, tesettürün renginin de aynı tonlarda tercih ediliyor. Bordo rengin güçlü dokusu, insanların dikkatini çekmesi ile daha da göz alıcı hale geliyor. Modelde ki gümüş işlemeler, bilek ve belden boğaz kısmına kadar olan bölümde tasarıma katılmış. Kadınların kendilerine yakışacak biçimde tasarlanmış olan tesettür giyim abiye modeli beğenilerin karşısına çıkıyor.

 

 Şifon Detay Pulpayet Model

 

Kadınların tercih etmekten çok hoşlandıkları bir diğer modellerden bir tanesi de şifon detay pulpayettir. Abiyenin genişliği ile kişiyi fazla rahatsız etmeyecektir. Özellikle kişilerin özel günlerinde küçük işlemelerin elbiseye giydirilmesine seven kadınlar için önemli bir modeldir. Pulpayet modellerde küçük ve pırıltılı pullar kullanılarak elbiseyi daha bir göz önüne getirir. Siyah tonlarda bir abiyenin üzerine bu küçük işlemeler elbisenin başkalarının gözüne hitap etmesini sağlar. Koyu tonda bir rengin üzerine pırıltılı işlemeler yeterince insanların ilgilerini çekecektir. Burada tavsiye edilen bu abiyenin üzerine tesettürün yavru ağzı renginde olup siyah gibi ağır bir tonun üzerindeki o ciddiyet havasını dağıtıp güzel bir hava katacaktır. Son dönemlerde tesettür giyim abiye modellerine çok ciddi bir talep olmakta ve daha da gelişmektedir.

 

 Gold Güpürlü Peplum Model

 

Sadelikten hoşlanan kadınların tercih edeceği modellerden bir tanesidir. Güpürlü yani dantel işlemeli modeller özellikle koyu yeşil gibi tasarımların üzerine işlenmiş zarif detaylardır. Peplum yani bel kısmına eklenmiş bir etek tasarımı. Abiye sanki bir gelinlik havasına girer. Koyu yeşil tonun üzerine güpürlü dikimler ve gümüş bir kolye üzerine aynı renkte bir tesettür ile sadelik ve zariflik kavramlarını bir arada toplar. Bu model daha çok sade tasarımları beğenen kadınlar arasında oldukça popüler olmaya aday gösterilmiş durumundadır.

Bir cevap yazın