Son Moda Tesettür Kombinleri Nelerdir?

tesettür kombinTesettürlü bayanlar hem şık görünmek hem de modaya uygun giyinmek ister. Kombinini tamamlarken çok da pahalıya giyinmek istemez. Uygun fiyatlı parçalar ile son moda şık bir kombin oluşturmak mümkün müdür?

 

 Son Moda Tesettür Kombinleri

 

Tesettür modası eskiye göre çok fazla gelişmiştir. Artık çeşitli markalar, değişik modeller her yerde bulunabilmektedir. Sadece kıyafette değil eşarp ve şalda da neredeyse büyük bir devrim yapılmıştır. Çok fazla marka olduğu için de rekabet ortamı oluşmuş, kalite artmış ve bazı markalar dışında pahalı ürünler kalmamıştır. Yani bayanlar artık daha rahat bir şekilde modaya uygun giyinmektedirler öyle değil mi? Peki nedir son tesettür modası?

 

Son dönemde tesettür kombin düşüncesinde tesettür takımlar hayli çok tutulmuştur. Eğer siz de modaya uygun giyinmek ve pratik olmak isterseniz dolabınızda bir takım bulundurmalısınız. Takımlar aynı renklerden yapılabildiği gibi uyumlu renklerden de yapılmaktadır. Pantolon tunik ya da etekli takımlar da mevcuttur. Eğer takım olarak giyinmek istemiyorsanız diğer moda kıyafet olan bol paça kısa pantolonu tercih edebilirsiniz. Hem yaz için ideal hem de kullanışlı değil mi? Bol paça kısa pantolon salaş bir tunik ile kolaylıkla uyumlu hale gelebilmektedir. Üzerine pamuklu ya da keten bir şal bu yaza uygun olarak giyinmiş olduğunuzu gösterecektir.

 

Tesettür kombin konusunda son modalardan biri de sokak modası olarak geçen salaş ve spor giyimdir. Klasik giyim ile kendini sıkmak istemeyen gençlerin oluşturduğu modada salaş ve spor giyinmek, tamamen rahat olmak önemlidir. Zaten giyimde asıl önemli olan rahat olmak değil midir? Tesettüre uygun olduğu sürece rahat giyinmeniz modaya uygun olacaktır.

 

 Tesettürde Hangi Renkler Moda?

 

Tesettür kombin olayını tamamlamak için önce moda renkleri bilmeniz gerekmez mi? 2018 yılı için özellikle yaz mevsimi için tesettürde kırmızı renk moda olmuştur. Bunun yanında saks, siyah beyaz çizgili kıyafetler, haki, pudra ve mavi modadır. Aslında herkesin kendine yakıştırdığı renkler modadır diyorsunuz değil mi? Durum yine öyledir fakat bu renkler de modanın belirlediği renklerdir. Modaya uygun giyinmek isterseniz son moda kıyafetlerle renklere dikkat etmelisiniz. Kıyafetlerin üzerinizde güzel durması için kıyafeti kendinize yakıştırmayı ihmal etmeyin.

Bir cevap yazın